se poate scrie soft de 1.6 peste computerul meu de 1.4? e valabil tot la oferta de 150 lei?
Chiptuning Dacia incepand cu 150 ron by Obdtuning.ro
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
check engine inseamna o gramada de chestii , de la o gramada de senzori , la diferite probleme mecanice . Rsoftarea nu are de ce sa dea o eroare daca este facuta cu cap si cum trebuie . Deci din punctul de vedere al resoftarii facute de Dimsport , raspunsul este nuOriginally posted by cristi_caine View Postse poate ca dupa resoftarea masinii sa dea erorii in bord cum ar fii check engine..?
.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
La mine nu apar erori in bord la Dacia Logan. Cred ca deja te-ai convins si tu dupa resoftare.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Asa...ca fapt divers, un mic update dupa ceva km
Resoftare facuta la DOC in septembrie 2008 la 30.000 km, acum masina are aproape 74.000 km si totul este ok(am trecut si-un itp fara emotii in acest interval si urmeaza un altul la vara), nu regret ca am facut-o dpdv al comportamentului masinii.ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
-
si tot asa ca fapt divers am facut un sondaj si se pare ca la majoritatea masinilor remapate injectoarele rezista mai mult
. Poate mi se pare doar mie........La fel de multumit si eu de resoftare... Uppp.....
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
Salutare
Doc,
Am un logan diesel 1.5 dci 85cp din 2008 cu 92K km.
Masina e ok, consum foarte bun(zic eu). La ultimul drum de 800km in provincie am avut consum pe CB 4.3 (real 4.8) in conditiile in care in localitati am 60km/h in afara 110km/h iar pe autostrada in majoritatea timpului am avut 140km/h. Motorina OMV de iarna aia mai aditivata aprox 5.9ron/l. (cu sprint diesel ar consumai mai putin din calculele mele)
Am citit pe site-ul Dimsport.ro despre eco tuning. Sint interesat mai ales de reducerea costurilor nu de un motor mai puternic.
Intrebari:
1. In ce conditii se obtine un consum mai mic?
2. E reversibil acest eco tuning?
3. Care e costul ecotunig si al reversului?
multumesc frumos,
Comment
-
Consum mai mic se obtine atunci cand viteza se pastreaza cat de cat constanta intre 90-100km/h si nu depaseste 110-120km/h.
Da, orice modificare de soft este perfect reversibila. Costul unei modificari este de 350 RON si reversul este gratuit.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
Trebuie sa il pui pe al tau.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Daca nu au fost probleme la ITP cu cele tunate Stage 1 sau Stage 2, ma indoiesc sa ai vreo problema cu ECO Tuning. Ca sfat, mergi pe varianta Stage 1 si nu ai de ce sa fii nemultumit.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Te costa 500ron un Stage 2.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment

Comment