If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
totusi pune si o poza cu seria de sasiu (nu este un mare secret) ca sa se verifice km si reviziile si ce a mai fost schimbat la ea.
daca a facut reparatii in service-uri autorizate skoda trebuie sa existe istoric in sistem si se poate verifica la orice service skoda .
Maina e adusa de afara in 2009 (exista carte service) iar apoi am doar o vizita la autogrup ct , pentru o verificare tehnica generala, presupun ca se poate verifica ce nr de km avea la acel moment! in rest, schimbul de ulei si filtre nu le-am facut la reprezentanta! Am auzit de niste hotii pe la reprezentante de te doare capu` si am considerat ca e apa de ploaie sa fac reviziile la dealer(au si reprezentantele ametitii lor si hotismele de rigoare!) !!
Dar cred ca sisitemul informatic e la nivel european...si se vad km de afara...in sensul ca masina nu are km "manariti"!
Schibmurile de ulei (castrol edge 5w40) si filtre(mann) le-am facut la fiecare 10.000km! dar na`...nu sunt la reprezentanta si presupune sa fiu crezut!
pentru cine e interesat in mod serios, merg cu masina si la Vatican sa o verifice!
este pe autovit...nu pot sa zic ca e coada...mai intreaba lumea...dar in mare parte suna samsari... sau unii de iti ofera pret departe de adevar! cred ca si luna august e usor nepotrivita pt vanzari...lumea a fost si poate mai este prin concedii...
nu mi-am pus mari sperante in forum...
Vino vreo 2 duminici in targ la Constanta si ai sanse mari de tot s-o dai, eu mai merg uneori prin targ si n-am vazut mai mult de 1-2 la vanzare, prin 2007 - 2008 tare-a mai fost iubita masina asta in Constanta, vanzarile la Skoda Octavia2 au depasit cu mult pe cele de la VW.
Cromatic, nu prea sunt genul care merge la targ...n-am fost niciodata. ori sa stau sa ma tiganesc la pret, sa ma dau de ceasu` mortii pe acolo... sa fac spagata-n aer! habar nu am cum e in targ!
personal mi se pare o mare gafa sa vinzi Skoda si sa iei Logan 2 dar na, o faci cu mana ta
Drogas eu nu vand skoda ca sa iau Logan! am avut un logan 1 si l-am dat ca sa-mi iau logan 2!
skoda o dau ca sa-mi iau skoda 3...sa vad daca imi ajunge "plapuma" cat intentionez sa ma intind! sau octavia scout....dar sunt al dreaq de rare!
Last edited by jonnie007; 29 August 2013, 17:07.
Reason: Automerged Doublepost
Pai scuza-ma ca-ti spun, dar la 6500 iau masina lui Darkside, rulaj cu 30.000 km mai mult, insa e BMW, are 160 de cai si e cu mult peste orice Skoda.
Vezi eroarea in pretul tau? Exista alternative mult mult mult mai bune.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment