probabil husele alea erau puse doar de forma, anyway, nu cred ca trebuia re-deschis un topic de 2 ani.
Dar ce sa-i faci, asa e aici pe forum din pacate.
Mahindra Logan Play Special Edition
Collapse
X
-
si mie mi se pare idioata combinatia de culori
puteau sa le faca ca la ph 2 de la noi
ce imi place sunt farurile (imi par putin diferite)
claxonul pe volansi trapa de la carburant
Leave a comment:
-
fratilor, ce le-o fii atat de greu sa fdaca fetele alea de usi negre, bordul ala negrru pentru a evita combinarea de 3 culori : bej, gri, negru.
Leave a comment:
-
Foarte bine spusOriginally posted by Loganu View Postla aia e vara tot timpu
) ..pentru ce le mai trebuie dezaburire...
))
In ce priveste trapa de la carburant actionata de buton sau clapeta, nu e o optiune sa fie dotata ulterior prin lantul Dacia sau de la alti dealeri de la noi?Originally posted by daniel76 View Postin India toate variantele de Logan sunt cu aer conditionat
si mai sunt dotate cu claxon pe volan
a si mai au trapa de carburant actionata de la clapeta
Leave a comment:
-
raducu, ai observat ca toate masinile care vin din fabrica cu piele au si AC?
ui la poze si o sa vezi ca are AC
si daca pielea e sintetica sau "piele", vorba vine, da te lipesti...altfel nu prea
oricum, eu mai sus am zis ca-mi plac husele, nu ca nu se potrivesc cu interiorul sau bla bla bla...is si ei la inceputuri, noi cum eram a?
Leave a comment:
-
Frumoase sunt scaunele din piele dar vara cand transpiri te lipesti de ele!
Leave a comment:
-
Estetica e foarte diferita..acum fiecare cu gusturile lui..dar sincer nu poti sa compari interiorul tau cu interiorul mahindrei...
Leave a comment:
-
adevarul ca nu arata prea bine...cu ce este deosebit fata de interiorul meu???
Leave a comment:
-
io vad ceva ce-mi place, pe langa tapiteria de piele, adica husele de piele
carapacea de la volan, cea de sub volan, ce frumos e "adancita" pentru a nu da cu genunchii in ea
dar am alta nelamurire...in india nu au cumva dezaburire luneta, ca nici butonul nu-l vad in consola, si nici in poze pe luneta nu vad dezaburirea?
Leave a comment:
-
Leave a comment:

Leave a comment: