SOCANT ! Pe Contrasens Pe A1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    nu ii mai ziceti , lasatil sa creada ca a venit cu o stire SOC , azaburi , interesant dar de 2 zile se vb despre asta ))

    Comment


    • #92
      Originally posted by sinx View Post
      @madi: daca ar fi intrat cu masina in cineva drag tie care mergea pe autostrada l-ai fi condamnat? Iti zic eu ca da... Nu are nici o scuza ca era in varsta si cu atat mai mult cu cat a fost sofer de autobuz ani buni. Se presupune ca stie macar semnele elementare de circulatie. Nu vreau sa iu rautacios dar a primit ce a meritat... el a pus in pericol nu 1 nu 2 ci sute de vieti care au trecut pe langa el... Daca nu esti in stare sa conduci la standardele actuale, lasa masina acasa... exista trenul, autobuzul, maxi-taxi, etc. Stiu multi oameni care sunt din provincie si la intrarea in Bucuresti parcheaza masina si iau autobuzul... si nu e de ras... mai bine asa decat vreunu inconstient.
      Zi de zi vad din ce in ce mai des soferi trecuti de 50 de ani care pur si simplu nu se pot adapta la trafic din ziua de azi. Am ajus sa dau mai des peste d-astia batrani decat peste femei.
      Dupa cum zicea si femeia din interviu stie exact ce face, numai ca in prostia lui a crezut ca poate continua...
      PS: La vara cand o sa plec la mare o sa o iau pe drumul vechi... evit A2
      De acord,de-al de el ne baga in spital,ei circula dupa regulile ceausiste,n-au mai citit o carte de legislatie de cand au luat permisul.Sunt niste pericole in trafic[nu toti].Politia e de vina,examineaza-le reflexele.
      Last edited by valeriuciprian; 24 February 2010, 23:15.

      Comment


      • #93
        se prinde el singur...

        Comment


        • #94
          desteptilor ...dc ati pun link la filmuletul ala de acum jumatate de an...daca despre asta vb!?sa ma suge-ti

          vitriol :TU SA MA ****

          Post moderat:
          Domnul azaburi...care jumatate de an?Si controleaza-ti limbajul...dar e prea tarziu
          Last edited by valeriuciprian; 24 February 2010, 23:57. Reason: Automerged Doublepost

          Comment


          • #95
            Se pare ca nu s-a prins!
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

            Comment


            • #96
              Cat de cretini pot fi unii sa-si inchipuie ca pot merge pe contrasens pe o autostrada, fie si pentru 1km ?????
              Este inexplicabil sa gandesti ca poti face acest lucru !!!!

              Comment


              • #97
                se pare ca nu prea cunostea bine indicatoarele de circulatie sau nu a fost atent la ele de a gresit intrarea pe A. (erau clare semnele de "acces interzis" si "la dreapta" la intrare pe A.)

                dar ma mai intreb eu: daca vezi ca totusi ai ajuns pe sensul gresit de mers, o tot tii pe banda 2 ?? sau daca vezi masinile de politie ca-ti fac semn tot nu te prinzi ?

                cred ca pana la urma tipul avea ceva probleme medicale mai grave decat simple greseli de neatentie.

                S.
                I have no special talent. I am only passionately curious.

                Comment


                • #98
                  Şi mie mi s-a întâmplat să intru din greşeală pe străzi pe care aveam interzis, dar în momentul în care mi-am dat seama de lucrul ăsta am întors sau am părăsit strada la prima ieşire, dacă eram sigur că nu pun pe nimeni în pericol...

                  dacă era un om întreg (la cap) putea să meargă cu spatele când a intrat pe autostradă şi a văzut că nu e bine, putea să întoarcă (nu prea e recomandat) sau putea să meargă până la următoarea ieşire, pe banda de urgenţă (nerecomandat).

                  faptul că a mers 30 de km pe contrasens să caute o spărtură... care nu mai venea şi a trecut de cel puţin 2 ieşiri şi o benzinărie îi lasă fără nici un fel de scuză pe el şi pe pasageri, care sunt sigur că nu l-au bătut la cap să întoarcă ci îl încurajau (să aibă cu ce să se laude babelor din sat) şi acum fac pe sfintele.

                  îmi pare rău madi că l-ai cunoscut şi/sau vrei să te consolezi cu gândul că nu e nimeni vinovat şi nu se va mai întâmpla, dar accidentul ăsta ar trebui să te pună pe gânduri şi să fii mai atent de acum înainte, chiar dacă statul nu va face nimic să îi mai sperie pe aceşti inconştienţi.

                  după cum ai văzut se poate întâmpla orice (peste tot, nu doar in Romania).

                  Comment


                  • #99
                    Deci nu ma pot abtine.

                    Cu toate ca a fost el de vina si chiar si daca nu s-ar fi intamplat nimic grav nu exista scuza pentru ce a facut, dar va rog frumos sa incetati cu flamurile.
                    Omul acela a murit, o alta doamna a platit cu viata, lasati sa se odihneasca in pace!!!
                    Nu mai conteaza, s-a intamplat cu acest caz nu mai putem face nimic...ar trebuii prevenite aceste cazuri...daca el avea permis de mult si mai ales ca era si sofer profesionist in pensie inseamna ca era totusi un sofer bun.
                    Bine inteles vina este si al lui fiindca nu a studiat noua legislatia sau regurile circulari pe autostrada, dar ar putea fi si sistemul altfel. Ganditiva si voi cei care aveti permis de mai mult timp...nu cred ca ati citit prea multi legislatia noua cand acesta a aparut...in cel mai bun caz ati auzit cate ceva la stiri...

                    Daca as avea posibilitatea as propune ca permisele de conducere sa se reinnoiasca din 5 in 5 ani si de fiecare data sa se solicite reexaminarea conducatorului auto pentru verificare cunostintelor din legislatia in vighoare si un test psihologic nou!!! Sa se permita inceperea schimbari permisului de conducere cu 6 luni inaintea ca cel vechi sa expire, ca soferul sa aibe timp la dispozitie sa invete legislatia noua si daca cade la examen sa mai aibe sansa de a relua examenul pana cand expira carnetul vechi. Bineinteles intre timp sa aibe dreptul sa circule cu permisul valabil. Acest examen ar trebui sa fie gratuit. Fara obligatia de a pierde timpul prin sali de scoala, ci numai cu studierea legislatiei in timpul liber.

                    Daca tot a apucat sa intre pe contrasens pe autostrada, asta dupa logica mea, nu ar trebui sa fie chiar asa de usor posibil, adica sa omiti un semnal de circulatie si deja esti pe contrasens pe autostrada? Asta e ok asa? Nu cred.
                    Faptul ca a facut 30 de kilometri...poate ca a intrat in panica si nu mai stia ce si cum...poate a ras de frica...oricum sa fi fost...fiti oameni si dati-i voie sa se odihneasca in pace!!!
                    Dumnezeu sa-l ierte!
                    Last edited by DaniD; 25 February 2010, 14:17.

                    Comment


                    • Poate, daca ,etc. Hai sa fim seriosi. Asa ceva nu are scuza, punct. Deci s-a intamplat, au murit (din pacate), pastram un moment de reculegere si aia e.
                      Chestiuni de genul : experienta la volan, sofer profesionist, etc, sunt de prisos. Evenimentul a fost creat, deci....
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                      Comment


                      • Nenea asta, D-zeu sa-i ierte pe toti, nu e cumva din cei care le tin morala celor tineri(si incepatori) motivand cei jde ani fara accidente si fara evenimente? Nu e din cei care-i considera pe ceilalti teribilisti, nebuni, drogati, fitzosi, inconstienti etc.? Nu trebuie sa citesti legislatie sau sa stii semnele elementare ca sa-ti dai seama ca faci o prostie!!!
                        Imi pare rau dar nu are nicio scuza la fel cum nu au cei care nu au rabdare sa treaca trenul(aia, dupa mine, sunt cei mai dobitoci soferi de pe fata Pamantului!), nici cei 40 de "supermeni" care au facut asta anul trecut, nici cei 8 de anul asta.
                        Astfel de conducatori auto ar trebui sa aiba dreptul sa mearga cel mult pe jos!
                        Ce erau sa faca Politia? Sa-ntoarca si sa mearga si ei pe contrasens ca sa fie 3 masini busite? NU. Puteau ei sa faca, in cele 45 de min, un blocaj inainte ca tragedia sa se intample, nu sa dea cu flashuri si sirene!
                        Sunt de acord cu propunerea reexaminarii din 5 in 5 ani, dar cred ca de s-ar promulga o asemenea lege am avea muuuuuuuuuuult mai mult loc si pe sosele si in parcare si tot n-ar fi bine ca ar disparea prea multi platitori(degeaba) de taxe si rovigneta!

                        Nenea asta, D-zeu sa-i ierte pe toti, nu e cumva din cei care le tin morala celor tineri(si incepatori) motivand cei jde ani fara accidente si fara evenimente? Nu e din cei care-i considera pe ceilalti teribilisti, nebuni, drogati, fitzosi, inconstienti etc.? Nu trebuie sa citesti legislatie sau sa stii semnele elementare ca sa-ti dai seama ca faci o prostie!!!
                        Imi pare rau dar nu are nicio scuza la fel cum nu au cei care nu au rabdare sa treaca trenul(aia, dupa mine, sunt cei mai dobitoci soferi de pe fata Pamantului!), nici cei 40 de "supermeni" care au facut asta anul trecut, nici cei 8 de anul asta.
                        Astfel de conducatori auto ar trebui sa aiba dreptul sa mearga cel mult pe jos!
                        Ce erau sa faca Politia? Sa-ntoarca si sa mearga si ei pe contrasens ca sa fie 3 masini busite? NU. Puteau ei sa faca, in cele 45 de min, un blocaj inainte ca tragedia sa se intample, nu sa dea cu flashuri si sirene!
                        Sunt de acord cu propunerea reexaminarii din 5 in 5 ani, dar cred ca de s-ar promulga o asemenea lege am avea muuuuuuuuuuult mai mult loc si pe sosele si in parcare si tot n-ar fi bine ca ar disparea prea multi platitori(degeaba) de taxe si rovigneta!
                        Last edited by Cobra7; 26 February 2010, 13:53. Reason: Automerged Doublepost
                        :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

                        Comment

                        Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google