Baba pleaca din parcare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    ..apropo de femeile la volan..veneam intr`o seara acasa de la sor`mea si eram pe drumul cu prioritate si urma sa fac dreapta..aveam vreo 40 si dau asa repede cu capu in stanga sa vad daca vine cineva..noroc cu instinctu..venea o tacanita cu un opel astra si a trecut pe la stop cu vreo 80 mai sa ma ia pe sus..de obicei sunt calm la volan..si nu i`as fi zis nimic,bine ca nu ne`am lovit..dar toanta se opreste,lasa geamu jos si incepe sa strige la mine: bai nebunule,tu vrei sa ne omoram??..la care eu:bai nebuno,tu nu vezi ca ai stop??cine ti`o dat permisu??...la care doamna inghite in sec si pleaca in tromba..so..chiar daca ai prioritate, uita`te de 2 ori inainte sa pleci..poate vine..CINEVA)

    Comment


    • #17
      Originally posted by dan.gutu View Post
      M-a pus si pe mine odata o baba sa-i parchez masina
      stai linistit ca si io am patit la fel ca tine...
      sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

      Comment


      • #18
        Chiar aseara cand eram in trafic au fost 2 scene succesive in fata mea: prima data mergand eu linistit pe un bulevard din Constanta, vad cum o masina iese de pe margine sa intre in trafic direct si-mi taie fata fara sa se asigure deloc si era cat pe ce sa ne "pupam", noroc ca eram super atent si am franat brusc. Am tras cateva injuraturi iar dupa aproximativ 200m mergeam in spatele unui Espero si boul/vaca opreste la intersectie sa dea prioritate chiar daca eram pe drumul cu prioritate, probabil s-a gandit ca trebuie sa dea prioritate de dreapta. Culmea a fost ca si pe strada din dreapta erau oprite masini sa ne dea prioritate si asta s-a oprit si se uita la aia, dar a pornit dupa ce "i-am umplut frigiderul" si am cloxonat incontinuu... Multi prosti mai sunt pe sosele...
        In tara momentan.

        Comment


        • #19
          Ma, e bine ca baba aia macar se da jos si se uita daca are loc. Ca a iesit ea in 5 min si ceva...asta e, a iesit bine, "Nevasta-mea" nici nu se uita da cu ea de parca nu e a ei. Imi aduc aminte in vara, a parcat in parcarea subterana de la Mall, si cand a iesit a zgariat bine de tot toata partea dreapta. Eu am fost la politie i-am luat dovada, si la constatari daune(casco) ma lua ala la misto. "Hai sa vedem masina, unde e dom'le lovita, aici?....nu nu nu aia, asta, nu nu...nu aia, care dinte ele dom'le?". Toata masina are semne pe ea.
          Asa ca daca va gasiti masina lovita in parcare, sa ma cautati.
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

          Comment


          • #20
            este belea filmuletu vai de capu ei nu stiu cum a loat permisul. Ca eu fac scoala acuma si e cam nasol daca nu inveti
            sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

            Comment


            • #21
              dar ce spuneti de asta? ;)
              se recomanda casti...

              1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

              Comment


              • #22
                Deci,baba n-are nici o vina...de vina sunt ceilalati care s-au gandit sa foloseasca aceeasi parcare cu mama lui...cum se scrie?...Schumacher.
                In al 2-lea film au luat gagicute din Fast & Furious si agaricii aia 2 cred ca sunt fratii mai mici ai lui Borat...It's nice
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

                Comment


                • #23
                  da faza cu baba e tare

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google