Audi - Made In China ( Nu Este Vb De Replici )

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Oare daca se fabrica in china si costurile de productie se reduc simtitor...cu tot cu taxe va fi mai ieftin in europa decat actualul ?

    Oare voi ati cumpara un Audi chinezesc in detrimentul aceleiasi masini nemtesti ?

    Cineva zicea mai sus de logan chinezesc...
    La cate piese chinezesti se gasesc pentru logan...cred ca din ele se poate asambla un logan de 5000 E
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

    Comment


    • #17
      Originally posted by marx View Post
      daca e asa sa ne ajute Dumnezeu. galbejitii o sa vina peste noi si or sa ne manance de vii. vor acapara tot absolut tot. cred ca Himmler se rasuceste in mormant.
      Pai tinand cont ca acolo e mana de lucru ieftina si aia chiar muncesc nu se incurca asa cum suntem obisnuiti in Romanica... eu zic ca e treaba pentru Audi. In mare parte cred ca sectorul spre care se axeaza sunt clientii asiatici.

      Legat de chinezi, acum 2-3 luni am vizitat cateva cartiere rezidentiale, in cautarea unui apartament... culmea din aprox 10 vizitate, singurul care m-a multumit din punct de vedere al calitatii era construit de chinezi angajati de o firma internationala... deci lucurile chinezesti nu sunt intotdeuna indoielnice.
      sigpic

      Comment


      • #18
        Originally posted by Alin0007 View Post
        Pai ma baieti acum va plac lucrurile made in china? Va plac masinile facute de ei? Cand vorbeam de Hover si Geeley si altele erati total impotriva. Deci vad ca parerile de care tineati cu dinti odata, se schimba odata cu vremea.
        hover si geeley sunt altceva.de conceptia chineza .asta e fabrica nemteasca construita in china.totul sau probabil ,aproape totul vine din germania.e oarecum o diferenta.nemtii nu cred ca accepta sa-ti cada scrumiera in brate sau alta piesa.nu cred ca se joaca nemtii ca acolo vad "cerculetele" .deci e firma audi.nu e o replica pe care s-a plantat o sigla si un nume .de obicei se termina in ... ling.foarte probabil sa fie vorba de colectii CKD (Completely Knocked Down).daca "e " de calitate chiar nu am de ce sa ma supar.
        Last edited by margelatu; 11 March 2010, 18:36.
        Welcome to the Club, We Have Jackets !

        Comment


        • #19
          N-o sa gasiti Audi comandat in Europa si adus din China, cele fabricate acolo sunt destinate pietei asiatice care trebuie sa recunoastem e una mare de tot.In Asia sunt cu totul alte taxe ca in Europa apoi vine transportul, mana de lucru, etc.
          In alta ordine de idei, VW fabrica JETA in Mexic, din ratiuni de taxe si pentru ca prinde foarte bine la publicul american iar coreenii de la KIA fabrica Ceed'ul in Slovacia din cam aceleasi ratiuni. Eu nu cred ca o sa vedeti KIA Cee'd comandata in Asia si adusa din Slovacia asa ca...Si alta chestie in fabricile nemtesti lucreaza turci la greu, asta ce inseamna?
          Last edited by Cromatic; 11 March 2010, 19:36.

          Comment


          • #20
            problema nu se pune din punct de vedere al calitatii. pretul va fi acelasi pentru a avea profituri si mai mari. problema se pune ca acest capitalism canceros permite marilor companii sa plece din tara mama lasandu si oamenii cu ochii in soare. in loc sa dea salariu 2000 euro la germani dau 200 dolari la chinezoi. ar trebuia sa faca statul German cum face Hugo Chavez in venezuela azi nationalizeata companiile de gaz maine de electricitate poimaine rafinariile. lumea e in delir. au locuri de munca au bani o duc bine iar pe tine ca si conducator te idolatrizeaza. se numeste socialism. socialism care in totdeauna fie el de stanga sau de dreapta a stiut sa aiba grija de oameni, de popor ca pana la urma oamenii sunt importanti. dar asa VAG deschide fabrici in china buzunarul patronului de la porsche crapa si se umfla si poporul german sta si se uita la el. nu mai vorbesc ca iar ma enervez. zici ca am fi in jungla. alamare il papa pe ala mic. suntem animale cumva si nu stiu eu ?
            Last edited by alessandro; 12 March 2010, 00:02.

            Comment


            • #21
              Globalizarea duce la o economie interdependenta. Efectele sunt pe masura.
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

              Comment


              • #22
                @ darkside parca mi ai citit gandurile cu semnatura aia. dar faza este ca stim ca se intampla asa, este un fapt cunoscut mai mult sau mai putin. important este cine conduce lumea din sau pentru interese. asta e mai greu de stiut desi ar fi interesant sa aflam.

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google