Logan Si Megane In Flacari
Collapse
X
-
Avand in vedere pozitia lor si partile avariate eu zic ca a fost ceva frontal.Daca nu se opreste pompa de benzina sau daca se taie conductele....rezultatul este focul, de aceea este indicat sa ai stingator in masina.
Bine ca au reusit sa coboare inainte sa vina focul pe ei in masina.real power..... diesel power by
Comment
-
Am fost la locul accidentului, cel cu meganul se pare ca a adormit, pe mine ma depasit undeva la intrare in frumusani, dar parea foarte treaz omul oricum mergea vijelie peste 130km/h si am inteles ca a adormit la volan.Am ramas placut surprins de ractia loganului care la un asemenea imact a rezistat foarte bine.3 persoane din golan au fost ranite, dar nu foarte grav in rest..e ok. Masinile au luat foc dupa ce au iesit pasagerii...si mentionez : Pasagerii au iesit pe picioarele lor.De la caldura provocata de incendiu sau de impact(nu-mi pot da seama), o portiune de sosea sa ras pur si simplu, s-a macinat! Doamne fereste de asa ceva si don't forget: Drink coffee and cola..::LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE 2004::..
..::KIA CEE'D 1.4 16V BEST 2008::..
Comment
Comment