Rezultat Euro NCAP Dacia Lodgy

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    la vechiul logan nu se rupea podeaua la impact (motivul e probabil cel expus de seba). cu siguranta logan 2 va fi cel putin la fel de bun ca cel vechi (la deformarea caroseriei) si are sanse de 4 stele (esp in echiparea standard).
    internal combustionizer

    Comment


    • #17
      pana la urma numarul de stele dat pentru martor de centura si existenta esp ar trebui sa ne lase reci. normal ar fi sa nu se tina cont de ele, e test de impact, nu de aspect si dotari. totul e marketing, iar ce s-a dorit si-a fost pana la un moment dat ceva pur tehnic a ajuns o unealta "cumparabila" de marketing. hai sa ne uitam cum se comporta tablaria cand sistemele tocmai au cedat si doar airbagul si tabla ne mai scapa, apoi sa comparam. io-s curios cu ce te ajuta o masina de 4 stele, cu esp, isofix, martor centura, nota mare la pietoni, cand daca-i dai o palma, se dezmembreaza...nu cred ca logan sau sandero vor ajunge la 4 stele, tocmai ca rezistenta de baza e de 3 spre 4 stele, nu un 4 curat ca lacrima, ci mai degraba un 3 umflat. chiar si de va iesi de 4 stele, datorita martorilor de centura, esp in standard, 4 airbaguri standard, sa admitem ca va avea 3+ mai degraba decat 4-
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

      Comment


      • #18
        Skoda Rapid 5 stele.Cei de la Dacia sa fie super multumiti daca ia logan 4 stele avand in vedere diferenta de pret dintre ele.
        http://www.euroncap.com/results/skoda/rapid/2012/496.aspxFrontal Impact takes place at 64 Km/h, 40% of the width of the car striking a deformable barrier. In...

        Comment


        • #19
          ma gandeam ca poate logan2 are sanse de 4 stele si din punct de vedere al caroseriei, mai ales ca loganul vechi n-avea probleme de genul podea rupta la impact. asta nou s-ar putea sa se comporte mai bine ca cel vechi. esp-ul e doar un mic plus.
          dar vorba ta, seba, s-ar putea sa vedem tot 3 stele cu tot esp-ul si beculetele de craciun din bord.
          internal combustionizer

          Comment


          • #20
            Putea sa aibe si 5 stele tot urata cu spume e . Ma ia cosmarul numai cand o vad pe strada
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google