Meteoriti In Rusia

Collapse

X
- 

Acum inteleg de ce 99% din rusi au camere in bord...sa nu rateze asa ceva 

P.S. cred ca meteoritii erau made in USA Last edited by alessandro; 15 February 2013, 18:03. Last edited by alessandro; 15 February 2013, 18:03.
 Comment
- 

Mai bine pe Guvern, pe Parlament....Palatul Cotroceni e monument national.Originally posted by faraonw View Postar fi bun si la noi unu dasta pe cotroceni )) )) Plus ca Ponta nu are treaba cu Cotrocenii...bine ca nu a picat intr-un oras mai aglomerat, prin centru. Am inteles ca si asa au fost minim 500 de raniti. :| Plus ca Ponta nu are treaba cu Cotrocenii...bine ca nu a picat intr-un oras mai aglomerat, prin centru. Am inteles ca si asa au fost minim 500 de raniti. :| 
 Comment
- 

Pe la minutul 1.08,,,daca ai auzi asa ceva deasupra ta ai face infarct pe loc.

Ps,,aici se vede locul dezastrului.

Cum o fi sa vezi asa ceva ( o groapa mare plina de foc ) in Piata Victoriei,Constitutiei sau Cotroceni? Last edited by Ivan Marian; 15 February 2013, 20:37. Last edited by Ivan Marian; 15 February 2013, 20:37.
 Comment
- 

Pai l-au avertizat ca e pe cale sa intre in spatiul lor aerian, l-au somat sa se intoarca, nu a raspuns la somatie, normal ca au tras; sau poate a fost...inversOriginally posted by PRESTIGE View PostMa repet. Rusii astia nu sunt normali. 
 Dau jos si luna intr-o zi.... ca nu stiu cum e la ei cu somatia.

Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia. ca nu stiu cum e la ei cu somatia.

Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
 Comment

Comment