Originally posted by margelatu
View Post

minim unul doi pe zi imi aud repertoriul
sa nu-mi zica mie cineva ca nu s-a enervat vreodata si nu a vrut sa-l calce pe ala sau sa faca rau cuiva ,macar asa un pic in trafic.
,pe asta il consider un criminal.

Am vazut stiri in care aratau ca un BMW E36, care pierdea suruburi si piulite cand mergea pe strada, a facut nu stiu ce accident, iar jurnalistii lu' peste prajit titrau: "bolidul scapat de sub control a facut si a dres".
la cat de repede se indoaie loganul
Dar cum spunea domnul Kojak ,,traficu` naste monstrii``
in mare parte si din pacate are dreptate dansul.

sa nu-mi zica mie cineva ca nu s-a enervat vreodata si nu a vrut sa-l calce pe ala sau sa faca rau cuiva ,macar asa un pic in trafic.
din pacate daca ii omori te alegi cu un dosar penal chiar daca nu ai nici o vina, legi de *****.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Leave a comment: