Brad Arestat

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Brad Arestat




    tare primaru,ii lasa pe militieni fara chei
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

  • #2
    nu ai ce sa ceri de la niste militieni care pe deasupra mai sunt si rusi! oricum ...tare primarul!!!!
    sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

    Comment


    • #3
      Attached Files
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

      Comment


      • #4

        Bradul de Crăciun al Primăriei Chişinău a fost furat, după ce marţi fusese arestat de poliţie
        Pomul de Crăciun al Primăriei Chişinău, înalt de 17 metri, a fost furat, după ce marţi fusese arestat de poliţie, iar primarul Dorin Chirtoacă a anunţat că va sesiza Procuratura să investigheze cazul dispariţiei bradului procurat de Primărie.
        Pomul de Crăciun al Primăriei a dispărut de la Ocolul Silvic Străşeni, unde a fost reţinut de poliţie la 16 decembrie. Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei, Eliferie Hăruţă, directorul Asociaţiei de gospodărire a spaţiilor verzi, a constatat duminică dimineaţa că bradul procurat de Primărie a dispărut din camionul reţinut la Străşeni.
        Primarul municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, va sesiza Procuratura să investigheze cazul dispariţiei pomului procurat de Primărie.
        Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi a achiziţionat bradul la 16 decembrie dintr-o gospodărie particulară, pentru a fi instalat în centrul capitalei, iar angajaţii serviciului poliţiei rutiere au "arestat" maşina care transporta bradul, pe motiv că acesta nu avea aviz ecologic.
        Primarul general a anunţat că în acest an a dispus instalarea bradului în cinci amplasamente din centrul capitalei - Piaţa Marii Adunări Naţionale, Scuarul Europei din grădina publică Ştefan cel Mare, scuarul Teatrului de operă şi balet, scuarul din Parcul Catedralei şi pe strada Vlaicu Pârcălab, în faţa sediului Primăriei.
        De fiecare dată însă poliţia a împiedicat executarea dispoziţiilor respective.
        La Chişinău are loc pentru al doilea an consecutiv o dispută între guvernul controlat de comunişti şi primăria în fruntea căreia se află liberalul Dorin Chirtoacă, legată de instalarea bradului de Crăciun în piaţa din centrul oraşului.
        În urmă cu un an, Guvernul moldovean controlat de Partidul Comuniştilor - care este adeptul sărbătoririi Crăciunului pe stil vechi, la 7 ianuarie, la fel ca în Rusia - a dispus instalarea bradului de Crăciun în ajunul Revelionului, observatorii apreciind că în acest fel autorităţile centrale urmăreau ca locuitorii Chişinăului să fie demotivaţi să sărbătorească Crăciunul pe stil nou, adică la 25 decembrie. Anul trecut, primarul liberal al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a dispus instalarea bradului în data de 9 decembrie, pentru a sărbători şi Crăciunul pe stil nou, solidarizându-se în felul acesta cu Mitropolia Basarabiei aflată sub jurisdicţia Patriarhiei Române. Însă peste noapte bradul a dispărut din piaţă. Administraţia capitalei a declarat că bradul a fost demontat de către organele de poliţie, care au negat însă implicarea acest scandal. Ulterior, autorităţile locale au instalat bradul în faţa Primăriei, unde acesta a şi rămas pe toată perioada sărbătorilor de iarnă.
        În acest an, Primăria a anunţat la 15 decembrie că va instala bradul de Crăciun în Piaţa Marii Adunări Naţionale la data de 19 decembrie, iar a doua zi Guvernul a instalat în această piaţă propriul pom, după ce poliţia rutieră a blocat la ieşirea din localitatea Cojuşna maşina care transporta spre Chişinău bradul promis de Primărie, iar poliţiştii au anunţat şoferul că "bradul este arestat".
        Primarul Dorin Chirtoacă a declarat că pomul de Crăciun a fost arestat la indicaţia Guvernului. "Acestă instituţie încearcă pe toate căile posibile să împiedice inaugurarea bradului Primăriei înaintea bradului Guvernului. Anul trecut bradul a fost furat, anul acesta arestat, probabil la anul viitor va fi spânzurat", a declarat presei Dorin Chirtoacă.
        Premierul moldovean Zinaida Greceanîi, dar şi preşedintele Vladimir Voronin au declarat că problema bradului de Crăciun este una neserioasă, artificial umflată de presă, care face "zarvă" în jurul ei şi nu interesează oamenii de rând. "Oamenii sunt interesaţi să primească salariile şi pensiile înainte de sărbători, să aibă căldură în case şi nu de cine şi unde pune bradul", a spus Greceanîi, la insistenţa jurnaliştilor care afirmau că publicul este interesat de subiect.
        Vineri, premierul a inaugurat personal bradul instalat de Guvern în Piaţa Marii Adunări Naţionale, iar Primăria este în continuare impiedicată să aducă şi să instaleze un brad la Chişinău. După ce bradul a fost arestat, poliţia a respins toate cele cinci amplasamente pentru instalarea Pomului de Crăciun propuse de primar, iar duminică dimineaţa bradul nu a mai fost găsit în camionul care l-a transportat la ocolul silvic de la Straşeni. NewsIn
        Sursa: Cotidianul.ro

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google