Casuneanu-ai Furat Toata Moldova!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Poate... poate,daca noi tacem,toti vor face la fel

Comment

START!! PI CAI PLAIESII MEI!! stati linistiti.nu mai are nimeni curaj.atentie ca poate citesc astia si trimit potera de ne baga la bulau.noi nu scapam de bulau ca nu avem malai ca astia.eu va zic ceva.:dati din coate pentru voi si nu va uitati prea des la televizor ,doar la vreme, dar nici acolo nu recomand.noroc ca o cazut avionul cu polonezi, ca acum nu se mai uita prea multa lume la astia si au zis ca e momoentul propice si io dat drumul.asta e.va doresc " succesuri" si sa aveti grija la pana de vultur.
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Nu e de ras,dar noua ne-ar trebui mai mult de 10 avioane

Comment

Ce mai mare satisfactie o am atunci cand firul vietii se termina. Acolo Casuneanu e egal cu noi. Tot in pamant se duce! Si toti hotii din guvern.

Comment

Tot in pamant se duce,dar pana atunci traieste o viata de ...

Comment

Depinde! Nu tot timpul banii aduc fericirea! Si apoi si viata noastra e frumoasa!

Comment

Deci, pana la urma, declaram razboi americanilor?...Eu sunt PENTRU

Noi nu mai scapam din cercul asta vicios...decat cu un cataclism planetar.
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

si eu sunt PETRU. darkside tovarasul meu de suferinta. mare dreptate ai.

@ cezar esti de al meu. da executie in piata unirii trebuie. da asta doar daca se intoarce hitler din mormant si o face personal. deja ne am lasat sufletele murdarite de sistemul evil al democratiei.

@ cezar tot nu am inteles ce legatura au microorganismele

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                    ... un cataclism planetar.
                    Ai dreptate,de ceva vreme si eu ma gandesc ca asta ar fi singura solutie...
                    RESET TOTAL!!!
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Corect! Reset ca repair la noi nu mai merge!

Comment

nu merge nici cu reset.pai ramane aceeasi placa ,acelasi procesor,acelasi sistem de operare,etc.trebe alt socket.
                        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Astia-s virusi,daca nu reset atunci formatare,reinstalare,etc....

Comment

eu zic sa ne intoarcem la o versiune anterioara de sistem de operare. care a dat rezultate. dar o versiune imbunatatita. un alt service pack.

Comment

Mi-ar place un "sistem de operare" ca la polonezi,dar vad ca si acolo "virusii" si-au facut aparitia intr-un mod foarte dur...prea dur...

Comment

polonezi ??? parerea mea este ca polonezii sunt cea mai proasta natie din istoria lumii. i au terfelit si i au batut toti cum au vrut. napoleon hitler stalin si multi altii inainte i au cucerit de fiecare data in cateva ore.
                                noi romanii macar am varsat sange si ne am aparat tara. stii cum e ca au aparut si bancuri. daca rusia vrea sa invadeze romania cucereste mai intai polonia asa de amorul artei.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google