Degeaba le zicem noi nea Bogdane cum a fost, ca astia mici nu inteleg , le este greu sa-si inchipuie cam cum era. Fiecare am trait copilaria intr-o anumita perioada, care defapt in ultimi ani sa schimbat destul de rapid si de radical.
Facea bunica paine pe vatra, si deabia asteptam sa o scoata. Asa fierbinte rupeam un colt mare si cu o bucata de branza deaia de tara fratilor, fugeam la joaca pe deal. In drum treceam prin gradina si agatam din fuga un ardei si o rosie, care le mancam asa nespalate . Si nu mai pateam nici pe dracu, iar acum... .
Iarna de sarbatori , prin nameti mergeam cu colindul si primeam nuci sau covrigi+mere. Daca in ziua de azi nu le dai bani... ai puso.
Facea bunica paine pe vatra, si deabia asteptam sa o scoata. Asa fierbinte rupeam un colt mare si cu o bucata de branza deaia de tara fratilor, fugeam la joaca pe deal. In drum treceam prin gradina si agatam din fuga un ardei si o rosie, care le mancam asa nespalate . Si nu mai pateam nici pe dracu, iar acum... .
Iarna de sarbatori , prin nameti mergeam cu colindul si primeam nuci sau covrigi+mere. Daca in ziua de azi nu le dai bani... ai puso.

, sunt cu ochii pe voi !

dar citeste mai intai semnatura mea apoi gandeste-te ca totul se bazeaza pe echilibru iar extremele niciodata nu sunt bune. Am pe strada copii care vorbesc tare de jocuri pe PC dar se si alearga si tipa si se inamolesc.
Comment