Probleme Gpl?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme Gpl?

    Salut.
    Sunt nou pe forum ca dealtfel nou proprietar al unui logan 1.6 gpl laureat.
    Am indraznit sa ma inscriu pe acest forum deoarece il citesc de mult si datorita voua convingerea mea a fost ca e buna masina.
    DAR...am 550 km si azi am avut parte de o experienta ciudata. Am mers cca. 100 km, am lasat masina sa stea si cand am pornit-o un tacanit regulat m-a deranjat chiar pe parcursul a 30 km si a persistat cand am oprit masina. Mentionez ca tacanitul era asurzitor in treapta 1 si 2 dupa care disparea. Am mers cca 10 km pe benzina si cand am ajuns la destinatie se auzea foarte slab, semn ca si-ar fi revenit. Imi poate explica cineva fenomenul? E cazul sa merg la service? Mai adaug ca este plin facut de la OMV dupa ce am consumat gazul care mi-a fost livrat odata cu masina. Multumesc.
    ps: nu faceti misto de un novice

  • #2
    tacanit regulat

    Incearca sa treci pe benzina sa poti localiza cauza!!!Daca si pe benzina face la fel atunci se pune problema ca exista ceva la motor.

    Comment


    • #3
      azi am stat cu urechile pe ea...cand dau drumul la aerul conditionat face urat, are un tacanit de fier pe fier. Cand turez masina se aude mai incet dar la turatie mica e peste limitele normale. Am inteles si din alte comentarii ca aceste probleme sunt curente dar mi se pare anormal acest zgomot de parca m-as afla intr-un 4x4 pe motorina. Nu stiu cum se procedeaza la service dar maine cand ma duc dupa carte incerc sa rezolv ceva.

      Comment


      • #4
        Nu stiu ce masini 4x4 ai condus tu , dar la NICIO masina nu trebuie sa se auda tacanit metalic , decat foarte subtil la: 1. motorizarile GPL (piezo injectoarele functioneaza in gol pana cand ajunge motorul tau la temperatura optima peste 40grd si trece pe GPL) 2. La masinile pe benzina cu CHIP tuning de stage 2-3 cu toata admisia tunata, dar daca softul nu este corespunzator si nici benzina folosita nu e 98 99+ la fel se aude tacanitul ala (dar nu deranjant)
        1.6 MPi Icy White

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google