PRETURI Si CALITATE La Firmele De Montaj GPL - FEED-BACK-uri

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by iuly75 View Post
    De ce pacaleala? Asta e parerea ta personala, la urma urmei fiecare alege ce vrea, ideea este ca nu am nici o problema pana acum. Si ce te face sa crezi ca totusi nu am vrut LANDI RENZO? Cat sunt garantate injectoarele de LANDI RENZO? La BRC 500.000 km.
    Pacaleala pentru ca vroiau ei sa-ti vanda BRC si au scos faza cu schimbat rampa completa la Landi . N-am zis ca BRC e mai proasta decat Landi, insa interfata si soft pentru Landi gasesti, pentru BRC nu prea. In functie de utilizator, asta poate fi o problema sau nu.
    Cat priveste garantia aia..... mai bine nu comentez.
    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

    Comment


    • Originally posted by einstein1984 View Post
      .... insa interfata si soft pentru Landi gasesti, pentru BRC nu prea. In functie de utilizator, asta poate fi o problema sau nu.
      .....
      Aici vreau sa te contrazic. Sper sa nu fie considerat reclama, dar... Vezi semnatura mea.

      Pentru detalii privind soft si interfata BRC (caci era specificat ca si greu de procurat), se poate folosi PM.
      Interfete instalatii GPL

      Comment


      • Sunt pe ultima suta de metri , la sfarsitul lunii as vrea sa montez gpl pe loganul 1.2 . Din ce am citit pe aici , am ramas ori la Tomaseto ori Landi Renzo , pret aproximativ egal .

        M-am gandit mult inainte sa ma decid sa montez instalatia gpl , deoarece eu merg deja economic pe benzina , am 90% numai traseu extra-urban , prin localitati , respect viteza legala majoritatea timpului , consumul actual indicat de bord pe ultimii 1900 km este 5.2 . Stiu ...multi vor zice ca nu merita gpl-ul pt drumurile pe care le fac eu , dar m-as gandi ca daca imi ia acum 5,2 , pe gpl imi va lua 6 si ceva ...6,5 litri maxim . La logan 1.4 pe aceleasi trasee consumam 1 litru de benzina mai mult , iar consumul mediu pe gpl era 7,5 % , se merita mai mult. Voi recupera investitia tarziu , dupa 20.000 km , asta e clar , dar va fi o investitie pe viitor , masina e luata noua , am de gand sa o pastrez ceva timp . Mai e si factorul moral , sa ma faca sa folosesc masina cand vad pretul gpl-ului .

        Am avut anterior un logan 1.4 cu instalatie Tomaseto Stag 200 v4 si incepuse sa-mi faca unele probleme la pornire , posibil se dereglase mapa pe injectie . Sper ca de data asta sa fiu mai pregatit sa stiu care ar fi problema , daca e nevoie voi cumpara o interfata pt gpl .

        Problema mea ar fi ca loganul 1.2 ( din punctul meu de vedere ) pleaca deja greoi de pe loc . Prima schimbare pe care am observat-o la vechiul logan cand i-am montat instalatia gpl a fost tocmai ca pleca un pic mai greu de pe loc pe gpl fata de benzina . Acum pe logan 1.2 imi e teama sa nu se accentueze problema montand gpl-ul . M-ar interesa in principal la care din cele 2 instalatii se poate regla mai usor debitul de gaz pentru mentinerea puterii initiale de pe benzina si pretul filtrelor , la revizii .

        Astept sfaturi , multumesc !

        Comment


        • Parerea mea este ca STAG-urile se regleaza mai usor.
          Daca cumva optezi pentru un STAG 300 Premium, se va autoregla direct din valorile citite prin OBD. Adica nu v mai fi necesar sa umblii tu la curbele de injectie.

          Landi Renzo necesita mai multa pricepere.
          Interfete instalatii GPL

          Comment


          • Imi e teama ca Stag 300 premium e prea scumpa . Nu am gasit preturi , dar cam tot ce e Premium are un pret pe masura . Multumesc pentru sugestie , voi incerca sa gasesc un montator priceput in Pitesti .

            La loganul 1.4 pe gpl am avut probleme la pornirea pe benzina dupa montarea instalatiei gpl . S-ar putea face ceva sa nu mai apara problemele ? Vreo resetare sau ceva
            Last edited by cro84; 8 June 2011, 21:02.

            Comment


            • pentru cei pe punctul de a achizitiona o instalatie gpl, va recomand sa dati o fuga joi, 9.06, prin Auchan Titan. Reprezentantii Agrom va asteapta acolo cu niste reduceri consistente, indiferent de masina/model/instalatie dorita, inclusiv prins vsi! am obtinut pentru a treia masina ce urmeaza sa fie echipata la ei, sub 2500 lei pentru stag 300 plus, injectoare 1 Ohm, step 52 l toroidal. pretul normal era 2900, deci grabiti-va. daca pomeniti de Logan club si de mine, este posibil sa fie chiar si mai bine!

              Comment


              • Originally posted by cro84 View Post
                ...

                La loganul 1.4 pe gpl am avut probleme la pornirea pe benzina dupa montarea instalatiei gpl . S-ar putea face ceva sa nu mai apara problemele ? Vreo resetare sau ceva
                Citeste aici: http://www.loganclub.ro/forum/proble...pl-t33300.html

                Deci raspunsul meu cred ca l-ai si gasit. Adica DA!!! Cu un reglaj bun nu va aparea fenomenul de pornire greoaie pe benzina.
                Interfete instalatii GPL

                Comment


                • Pe strada toporasi este o firma foarte profi nu stiu acum numele am fost cu dacia veche si am fost ffff multumit ,cum veniti dinspre sos giurgiului este pe partea dreapta

                  Comment


                  • pe toporasi este agrom, adica monteazagpl.ro, cei cu oferta din Auchan Titan, Bucuresti

                    Comment


                    • in Brasov monteaza MARTAX ,sunt pe strada Harmanului nr.77 ,la iesirea spre Harman.Instalatiile sunt LANDIRENZO
                      Last edited by catalin0726; 29 June 2011, 16:32. Reason: Automerged Doublepost

                      Comment


                      • As dori sa-mi pun un GPL la Prosperanta din pitesti. Stie cineva cum lucreaza baietii astia. Am gasit pana acum pe forum decat un coleg care ii lauda, dar fara multe amanunte. vreau un landi renzo , dar ma gandesc si la un BRC

                        Comment


                        • Salut.
                          acolo am montat si eu si sunt ok.Eu nu am avut probleme in 16000 de km.
                          Numai bine.
                          Un Logan----YNG-----
                          Numai bine.

                          Comment


                          • Augustin-Yng chiar despre tine era vorba in postarea mea anterioara. Iti multumesc de raspuns, dar esti singurul de pe forum care poate spune ceve despre Prosperanta. As fi bucuros daca as primi si alte pareri.

                            Comment




                            • uite parere

                              Comment


                              • Multumesc. Caut alt montator de GPL. Vreo idee?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google