Service-uri de evitat / de vizitat

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    La Meridian, nu prea te lasa sa stai langa masina, cel putin la meridian sud. La Nesty e ok, nu zice nimeni nimic.
    sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

    Comment


    • #17
      Eu am montat la AGROM, si sunt foarte multumit in 3 ore si jumatate era gata montajul si de atunci nu am avut nici o problema, afara de un reglaj al martorului de incarcare al buteliei.
      In ce priveste statul langa masina, din moment ce ai un loc de unde privi cum se lucreaza, nu inteleg de ce trebuie sa stai langa mecanic, mai ales ca prin service'uri sunt elevatoare, instalatii pe care nu le cunoaste oricine si trebuiesc aplicate norme de protectia muncii pe care angajatii sunt obligati sa le respecte, daca ar cadea cuiva ceva in cap sau cine mai stie ce ar putea patii, cine e raspunzator?
      Daca aveti obiceiul sa stati langa masini cand se lucreaza la ele, adresati'va service'urilor ''trei garaje'' vorba unor colegi de forum.
      Trebuie tinut cont si de faptul ca suntem in Romania si nu sti ce ''meserias'' iti umbla la masina, tocmai de aceea mergeti la un service care nu prea are multe reclamatii ci cateva cuvinte de lauda, cum de fapt este si titlul acestui thread!
      ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

      Comment


      • #18
        Niciodata sa nu calcati la Seda Caracal...habar nu au de diagnoza masinii ....de reparat inst.gpl.... nici vorba !
        "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

        Comment


        • #19
          Niciodata la MAC AUTO SLATINA-preturi nesimtite, meserie ioc, pentru diagnoza gpl nu le merge softul-nu le-a mers niciodata.

          Comment


          • #20
            Meridian Sud in Bucuresti, la tinichigerie am intors masina inapoi, le-am aratat ca nu acoperisera cu chit niste crapaturi si spuneau ca n-are nimic, iar cand am luat-o de la ei, am luat-o fara antena, disparuse(?).
            Alta data m-am dus cu alarma, la intervale neregulate pornea singura, au rezolvat-o cu 68 de lei. Nu am mai avut treaba sa mai porneasca singura, dar nici daca spargeau portierele, ii scosesera siguranta!
            A treia oara, ca sa ma duc la ei, ar trebui sa fiu premiat pentru inconstienta!
            Zona geografica dauneaza GRAV sanatatii!
            Pentru sanatatea dv., evitati sarea, zaharul si Romania!

            Comment


            • #21
              Pentru ploiesteni recomand reprezentanta Landi Renzo de linga magazinul Doly in zona Podul Inalt,este si o spalatorie acolo.

              Comment


              • #22
                Da,cum sa nu,este situat pe str. Tirgovistei,are vreo 3 luni atelierul care este deschis,unul din baieti care este si asociat,Marius il cheama este chiar iscusit in ceea ce face...Cu ceilalti nu am discutat asa ca nu pot sa-ti spun mare lucru despre ei...Cert este ca instalarea a durat vreo 4-5 ore.La consum ce sa-ti zic, am bagat de 80 lei GPL si am facut 315 km mixt,cu tot cu reglarea instalatiei de imediat dupa.Pretul Gpl era 3.27 atunci cind am alimentat ,la Podul Inalt intre timp am gasit citeva locatii cu pretul de 3.07.

                Comment


                • #23
                  @alex1980, sa inteleg de aici ca nu aveai instalatie in data de 05.10.2012? wow! - cand ai montat-o?
                  Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...

                  Comment


                  • #24
                    Ultragaz.
                    Am montat prima data o instalatie de gpl pe o Nova in 2001 cind nici nu se auzise bine de ele,de fapt mi-a montat-o Laurentiu,patronul firmei Ultragaz de acum,pe vremea aia angajat acolo.A lucrat bine si m-am dus la el pentru reglaja si dupa ce si-a facut propria firma.
                    Am pus instalatie de gaz si pe loganul meu de acum,dar am mai pus si pe Dacia lui taica-miu.Ideea e ca nu am avut probleme niciodata cu omul asta,daca m-am dus ca mi s-a crapat un teu de plastic,masina fiind iesita de mult din garantie mi l-a schimbat pe gratis,de fapt i-am dat si eu 10 lei la mecanic,Laurentiu nu mi-a cerut nimic,la fel a fost si la reglaje de vreo 2 ori,si la curatat o supapa pt ca nu mai trecea bine pe gaz.Te lasa sa stai linga masina si nu este nici o problema sa te primeasca daca ai o problema si nu merge masina,chiar daca nu ai programare.Dupa atitia ani cred ca iti poti face o parere despre un service.Eu nu fac reclama,sint poate printre cei mai vechi de aici care au avut instalatie gpl si cred ca este util sa spunem si celorlalti unde sa mearga si unde nu.Eu unul nu as merge la un service care nu te lasa sa stai linga masina,sau sa-ti ceara programare cind pica masina si nu este ceva ce se poate amina.Asta este parerea mea.

                    Comment


                    • #25
                      in braila imi recomanda cineva un service pentru landi renzo?

                      Comment


                      • #26
                        mihaibr
                        pentru 100 km cat ai pana la Buzau eu unul te-as sfatui sa te duci la baietii de la Vernesti-PRO GAZ- pentru ca stiu cu ce se mananca instalatiile de gaz.
                        bafta...

                        Comment


                        • #27
                          mihaibr, poti sa te prezinti la mitia service pe buzaului, pentru o diagnoza cred ca sunt destul de priceputi, iar daca nu sunt, pot sa sune un prieten...
                          Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...

                          Comment


                          • #28
                            multumesc frumos, o sa ma duc la vernesti ptr ca pe buzaului am fost la scm universal service unde sunt mai multi, dar nu am fost multumit ptr ca nu aveau timp cand am fost eu

                            Comment


                            • #29
                              nu la aia te-am trimis, dar puteai sa intrebi cat te costa sa te rezolve rapid
                              Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...

                              Comment


                              • #30
                                mihaibr
                                sper sa te ajute cei de la Vernesti si asteptam impresii
                                cand vrei sate duci?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google