Dilema Injectoare Gaz

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dilema Injectoare Gaz

    am si eu o intrebare, ar merge pusa alta rampa de injectoare la o instalatie brc, ma refer sa pun niste injectoare mai ieftine si la care se poate schimba doar kitul de pistonase. la brc injectoarele sunt capsulate si pe langa asta costa si 450 lei un injector.

  • #2
    Depinde de instalatia care o ai, nu toate instalatiile BRC suporta alte injectoare. Spune-mi tipul exact al instalatiei (scrie in carte)

    De exemplu daca instalatia ta este Sequent 24.11 poti pune asa ceva

    Daca ai instalatie de fabrica nu poti pune alte injectoare.
    Last edited by tiptil; 14 March 2013, 12:13.

    Comment


    • #3
      BRC Sequent 24 MY07 este instalatia si am gasit pe un site http://gaz-magazin.ro/8_rampe-inject...nzo-logan.html, scuze sper sa nu se considere reclama, pur si simplu am nevoie de niste pareri.

      Comment


      • #4
        salutare, daca pe rampa actuala ai senzorul asta http://gaz-magazin.ro/5-senzori-inst...z-sensata.html

        atunci poti sa pui rampa de mai sus, dar totusi iti recomand rampa asta http://gaz-magazin.ro/18-injectoare-...-cilindri.html

        rampa din linkul meu este folosita la instalatiile brc vale, iar softul brc este conceput special pt ea; rampa din linkul tau are timpul de inchidere mai mic, merge, dar merge mai bine ce ti-am dat eu

        Comment


        • #5
          Mi se pare in regula rampa postata de tine, pe mine la ora actuala ma costa 450 doar un injector, asa ca ies mai bine asa. momentan nu am probleme cu injectoarele dar vreau sa umblu la temperatura de trecere in gaz, ca este cam mare si abia cand am 2 linii la lichid-ul de racire trece pe gaz si am inteles ca s-ar defecta mai repede injectoarele. La rampa postata de tine se poate schimba si doar kit-ul de pistonase, nu mi se par sa fie capsulate aceste injectoare.

          Multumesc pentru sugestie si raman dator de cinste.
          Last edited by Madalinrm; 15 March 2013, 13:20. Reason: Automerged Doublepost

          Comment


          • #6
            da, la rampa de mai sus se pot schimba doar pistonasele

            in legatura cu temperatura de comutare, nu-ti recomand s-o schimbi, la BRC trece pe gaz la 39,5 grade din cate stiu; nu se strica injectoarele daca comuti la o temperatura mai mica, dar nu-i face bine motorului...

            Comment


            • #7
              Am impresia ca instalatia mea este setata undeva la 50 de grade si cateodata pornesc motorul, am 2 linii la lichidul de racire dar tot pe benzina merge...am un prieten care si-a pus instalatie landi renzo si trece in gaz, mult mai repede fata de instalatia mea.

              Comment


              • #8
                @madalinrm
                ce masina ai si de cat timp ai montat gazul?
                la cate grade trece instalatia prietenului tau?

                Comment


                • #9
                  am logan cu motor 1.6 si instalatia a fost montata de 4 ani. nu mi-a zis la ce temperatura trece pe gaz dar cand apar primele doua linii la apa, trece pe gaz.

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google