Dincontra am senzatia ca in continuare sunt (din fericire) indulgenti cu turistii. Vorbesc de continent pentru ca pe insule politia este ca si inexistenta. Pe una din ele cel puțin, eu in 2 sapt. n am vazut nici picior de politie pe nicaieri, exceptand bineinteles paza de coasta (tot polițiști sunt si ăștia dar au alte atribuții).
Poate am avut eu noroc sau o fi zis ca sunt un sărac cu o masina ieftina
, dar la ultima tură de Grecia, adica sapt. trecuta rulam constant pe un drum express cu 2 benzi pe sens, in spatele a 2 greci (2 masimi) cu 140+ pe limita de 90. In spatele.meu nu mai.era nimeni pe cel puțin juma de km. La un moment dat vad in fata politia si imediat ăștia 2 din fata mea frâneaza puternic cu avarii. Radar! Poliția i a tras pe amândoi pe dreapta, s a uitat la mine, la numar si...n a schitat nimic. Pe drepata mai aveau cel puțin 5 masini oprite. Am scăpat...ma cacasem pe mine, la cat depășisem viteza maxima admisă ma legau ăștia plus vreo €2000 fine.
Originally posted by liviunvl
View Post
90km prin Bg ii faci lejer într o oră pe DN, chiar si in timpul zilei.
O iei pe la Vidin si aia e.

nici cu turcii nu mi-este rușine la capitolul "să mor dacă mai circul vreodată noaptea în Turcia", iar asta nu am spus-o eu, ci zeci de turiști români care au avut neplăceri rutiere la turcaleți.
Leave a comment: