Oscileaza Relantiul

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Oscileaza Relantiul

    Salut baieti ! (Ma scuzati pentru ca am facut un nou topic dar mai era decat unul si problema era diferita fata de a mea.)

    Deci, am un logan 1.6mpi + GPL pus de aproximativ 18k si pana acuma nu am avut nici o problema cu el. Mentionez ca relantiul oscileaza foarte putin si cand e rece motorul si cand e cald iar masina "ma scutura". Am observat odata turometrul chiar si la 500rpm.
    Acel scuturat este foarte pronuntat daca fac schimbarea de pe GPL pe Benzina, pur si simplu parca masina se ineaca. Eu unul caut doar sa mearga masina perfect deoarce nu mi s-a oprit niciodata, nici cand am pornit AC si mergeam la relanti cu ea.

    Am facut un video ieri pentru a va arata cum oscileaza si daca observati cand schimbam de pe gpl pe benzina se vede acel scuturat pe filmare.
    Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
    Last edited by AddyUFS; 5 July 2015, 09:44.

  • #2
    Ce instalatie ai?
    Si la mine se simte un tremur usor la trecere dar se ajusteaza imediat,nu scade foarte mult.
    Incearca sa cureti motorasul pas cu pas si vezi ce se intampla.
    La gaz cum este multiplicatorul?se poate sa fie si din setari ....

    Comment


    • #3
      Aceias problema o am si eu doar ca se simte oscilatia mai bine pe benzina ,am curatat mpp schimbat bujii pe diagnoza nu da nimic asa ca am lasat-o in pace doar am reglat-o cat mai bine pe gpl si astept sa se accentueze problema sa nu schimb piese aiurea

      Comment


      • #4
        Si la mine a facut la inceput asa, se balbia cand trecea pe gaz ( la ambele masini ). Dupa ce am bibilit setarile la gaz aproape a disparut, se simte prea putin cand trecepe gaz, iar la ralanti nu se simte nimic, nu zici ca este pornita masina.

        Comment


        • #5
          Stau la semafor si simt cu merge motorul neregulat ma misca simt miscari si pe benzina si pe gaz...care ar putea fii cauzele...am curat mpp , bujii schimbate senzor volanta curatat.. turatia motorului este normala.

          Comment


          • #6
            Eu sunt curios care ar fi turatia la relanti.

            Pe al meu logan 1.6 la relanti a stat intotdeauna la 500-600rpm.

            E normal?

            Trimis de pe al meu LG-D802 folosind Tapatalk

            Comment


            • #7
              @Alxo91
              Același relanti îl am și eu 500-600rpm

              Multumesc pentru răspunsuri. Atâta timp cât masina îmi tine relantiul și voi ați efectuat unele operații fără succes, o sa o las asa.
              //Sănătate numai bine!

              Comment

              Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google