Filtre Gaz La Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• electeni
    replied
    Are ceva daca dau cu wd 40 la suruburi , avand in vedere ca la desfacere iese gaz ?

Leave a comment:

• 827sam
    replied
    un imbus bun rezolva problema, daca le strici capul pe desfaci cu un papagal bun
    dupa asta le inlocuiesti cu suruburi cu cap de 10
    vezi sa nu cumperi filtru stare gazoasa de plastic pentru ca pierde pe la imbinarea cu stuturile, asta am patit eu, trebuie sa cumpar un filtru de aluminiu

Leave a comment:

• electeni
    replied
    Surub blocat filtru gpl faza lichida

Am o problema cu suruburile de la filtru gpl gaza lichida care sunt cu imbus , nu se desfac .
    Ceva solutii ?

Leave a comment:

• vdmihai
    replied
    Multumesc tuturor de raspunsuri

Leave a comment:

• ionutz b
    replied
    foarte seriosi si eu am cumparat de la ei.

Leave a comment:

• B-53-SDP
    replied
    Eu am cumparat de la ei bujii. Sunt rapizi in livrarea comenzii.

Leave a comment:

• leopardu
    replied
    am cumparat si eu filtre si un vaporizator de la gplshop.sunt originale,iar pretul este mai mult decat rezonabil.

Leave a comment:

• stolniceanulucian
    replied
    Sunt ok. Eu am folosit filtre de la ei.

Leave a comment:

• vdmihai
    replied
    Ce parere aveti de http://www.gplshop.ro/ ?
    Mie mi se par prea ieftine produsele. A comandat cineva de aici ?

Leave a comment:

• L3on_rgby
    replied
    Si sa ai maini micute. Eu tot m-am julit

Leave a comment:

• GeluG
    replied
    Salutare tuturor ! Schimbati filtrele asa cum e scris in cartea tehnica sa nu patiti ca mine. Zgarcenia m-a costat un set de injectoare a 1200 Ron.Filtrele se pot schimba acasa la garaj pentru instalatia Landi Renzo Omegas ,dar la filtrul faza lichida trebuie schimbat si semeringul .E simplu si usor! Riscul e 0. Conditia e sa te ajute mintea!

Leave a comment:

• L3on_rgby
    replied
    Dacă nu se întunecă azi le schimbam. Azi am schimbat alte chestii. Mâine sigur le schimb. Am văzut ca sunt cam aiurea șuruburile de la vasul de expansiune.

Am reușit sa schimb azi filtrele. M-am chinuit puțin cu cel de la.reductor ca e strâmt locul și membrele mele mari, însă am reușit. A ieșit destul de greu filtrul, dar cu o suribelnita s-a rezolvat. Va mulțumesc pt sfaturi.
    Last edited by L3on_rgby; 4 April 2014, 22:39. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• spulbercris
    replied
    Pai, bine, atunci, iti dorim spor la treaba si succes si sa ne tii la curent cu lucrarea.

Leave a comment:

• L3on_rgby
    replied
    Normal ca le schimb aman2. La service nu se pune problema sa merg pt ca nu sunt in tara si la ce tarife au astia...... Va multumesc pt sfaturi. Joi le schimb.

Leave a comment:

• alexys
    replied
    In primul rand, chiar daca e l.r., nu inseamna ca obligatoriu se inchid electrovalvele, sau ca mai au miez. Deoarece se pare ca ai Sandel cu instalatie OEM, vezi ca ai acces la robinet fara sa desfaci protectia metalica, legal trebuie sa fie acces la robinet. Apoi poti sa dai pe gpl si sa astepti pana se opreste.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google