Logan MPV Vs. Nissan NV200

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Logan MPV Vs. Nissan NV200

    Putem anticipa viitorul MPV Logan...Are toate elementele specifice unui MPV Logan 7 locuri, cat din acest Nissan se va regasi...
    Seria Nissan NV200 o va inlocui pe mai vechea Kubistar, o versiune modificata a lui Renaul Kangoo, concurentii sai pe piata fiind modele precum Wolkswagen Caddy sau Ford Connect.
    Variante NV200: van, combi, family (7 locurii), peste 4.4m lungime, versiunea van ofera un spatiu de incarcare de peste 2m lungime (2040mm).
    Cu tractiune fata si implementarea unui sistem de suspensii spate compact, NV200 poate incarca pana la 2 Euro paleti standard simultan. La 1.84m inaltime NV200 nu este mai inalta decat rivalele sale, in timp ce la 520mm garda la sol, este cea ma joasa dintre masinile din clasa ei, fiind prevazuta astfel pentru simplificarea procesului de incarcare/descarcare. Autovehiculul primeste pana la 771 kg la incarcare si este disponibil in doua variante de motorizare, una pe benzina si una diesel.
    Versiunea pe benzina va fi alimentata de renumitul motor Nissan de 1.6L HR16, fabricat in intregime din aluminiu. Cele 16 valve dezvolta 79kW, 1598cc si 153Nm cu o cutie de viteze manuala, in 5 trepte.
    Motorul diesel apartine partenerului de alianta, Renault: 8 valve, 1.5dCi, 1461cc. Dezvoltand 200Nm si 63kW, ofera mix-ul ideal de performanta, rafinament si economicitate in consumul de energie. Puterea se transmite prin cutia de viteze manuala in 5 trepte.
    Attached Files
    Last edited by rdcristi2; 27 September 2009, 17:40.

  • #2
    Lasa-l sa apara pe piata si dupa aia cei care il vor cumpara isi vor spune parerea
    sigpic

    Comment


    • #3
      Mere vs. pere.Nu prea merge.Pana apare mai e.
      sigpic

      Comment


      • #4
        vrei mult spatiu iei nissan ... vrei spatiu mic pentru 1-2 persoane care se duc la peste iei mcv...

        Comment


        • #5
          Omu' s-a referit la cum va arata un viitor MPV Logan, care va semăna (sau nu) cu Nissan-ul NV200.

          Comment


          • #6
            reply

            Originally posted by MyKe View Post
            Omu' s-a referit la cum va arata un viitor MPV Logan, care va semăna (sau nu) cu Nissan-ul NV200.
            Este din ce în ce mai clar că producătorul român va oferi în gamă şi un model Dacia monovolum, care se pretează mult mai bine nevoilor unei familii numeroase decât o face Dacia Logan MCV. Iată cum ar putea arăta.

            Aşa cum noua Dacia SUV este bazată pe platforma tehnică a Loganului, la fel va sta situaţia şi cu viitoarea familistă Dacia monovolum.

            Faţă de macheta promiţătoare apărută recent pe internet, noi credem că aspectul monovolumului Dacia va fi simplist, păstrând ideea de maşină ieftină şi bună, la fel ca breakul Dacia Logan MCV. Însă, chiar dacă MCV-ul actual este un break foarte încăpător, care oferă până la 7 locuri, Dacia monovolum va fi mai înaltă, cu siguranţă va avea portiere culisante, iar accesul la locurile din spate va fi mult mai facil.

            Cel mai probabil în spate va fi oferită o banchetă care poate acomoda 3 persoane, astfel încât capacitatea totală de încărcare va ajunge la 8 locuri. De asemenea, uşile spate vor fi înlocuite de un hayon generos, flancat de stopuri verticale, foarte înalte.

            Logan MCV este derivat şi într-o versiune utilitară, Dacia Logan Van, care însă nu beneficiază de portiere culisabile şi nu este aşa de înaltă, aşa încât caracterul practic are întrucâtva de suferit. Aceste neajunsuri vor fi înlăturate cu siguranţă de versiunea utilitară a noului model Dacia monovolum, care, cel mai probabil, va oferi un volum interior de încărcare de peste 2,5 metri cubi, în timp ce portierele laterale vor trebui să permită încărcarea unui bax de paleţi standard euro.

            În lipsa informaţiilor oficiale, ne rezumăm la supoziţii. Astfel, cel mai probabil motorul de bază va fi cel de 1,6 litri şi 90 CP, respectiv 1,6 16V şi 110 CP, în timp ce oferta diesel va fi bazată pe variantele propulsorului 1,5 dCi. Ca preţuri de pornire, ne aşteptăm la o figură bună, estimarea pentru versiunea de bază fiind de aproximativ 9.500 euro (în condiţiile în care maşina va oferi 8 locuri).

            Dar, pentru mai multe informaţii oficiale despre noul model Dacia monovolum, trebuie să aşteptăm anul 2010.
            Attached Files

            Comment


            • #7
              Nissan BOOX vine la Tokyo

              Originally posted by MyKe View Post
              Omu' s-a referit la cum va arata un viitor MPV Logan, care va semăna (sau nu) cu Nissan-ul NV200.
              boala mea este un Logan MPV si cum Nissanul face parte din familie sunt sanse ...
              Se pare ca Nissan si-a pregatit o intreaga "armata" pentru Salonul Auto de la Tokyo, constructorul nipon aducand modele precum Fuga si Fuga Hybrid sau Land Glider. Insa noutatile nu se opresc aici. Producatorul dezvaluie si noul Nissan ROOX.

              Masina este catalogata de companie drept o "superspace minicar". Nissan ROOX va debuta in Japonia in decembrie, insa preturile raman momentan sub semnul misterului.

              Nissan ROOX ofera patru locuri si masoara 1365 mm in latime si 2085 mm in lungime. Aceste cifre fac din modelul nipon una dintre cele mai spatioase masini din clasa sa.

              Superspace car-ul de la Nissan dispune de un sistem de deschidere a usilor prin telecomanda, un racitor de bauturi, airbaguri duble si airbaguri laterale SRS pentru locurile din fata.
              Attached Files

              Comment


              • #8
                NV200, modelul utilitar compact al Nissan

                NV200, modelul utilitar compact al Nissan, a primit titlul International Van of the Year (IVoY) 2010 de la un juriu format din 23 de jurnalişti europeni. „Juriul a fost impresionat în special de faptul că Nissan a creat un vehicul comercial uşor ce stabileşte noi standarde în materie de spaţiu intern faţă de dimensiunile exterioare”, se arată în comunicatul juriului IVoY.

                „Suntem încântaţi să primim premiul Van-ul anului 2010 ca o recunoaştere a determinării Nissan de a crea un vehicul comercial uşor ce depăşeşte aşteptările clienţilor”, a declarat Andy Palmer, senior vice preşedinte al Nissan Motor Co., Ltd. „NV200 este un vehicul global ce asociază un nivel de funcţionalitate fără precedent cu un design atractiv. Oferim clienţilor noştri un vehicul eficient şi un instrument fiabil în afaceri”, a spus Palmer.

                Nissan NV200 este cu adevărat un doborâtor de recorduri în segmentul său, cu dimensiunile sale exterioare compacte. Având o lungime de 4,4 metri, 1,86 m înălţime şi 1,69 m lăţime, oferă un volum de încărcare foarte mare, şi poate transporta chiar şi doi europaleţi în acelaşi timp. Podeaua este de asemenea cea mai joasă în categoria sa, la doar 524 mm. Astfel, NV200 poate transporta un volum de 4,2 metri cubi - cu aproximativ 25% mai mult decât competitorii săi.

                Pe lângă versiunea VAN, noul Nissan NV200 va fi oferit din februarie 2010 şi într-o versiuni combi, cu şapte locuri în dotarea opţională.

                Recent Nissan a anunţat că va construi un vehicul comercial electric bazat pe NV200, al doilea model de serie din această gamă, fără emisii poluante.
                afişări: 113

                Comment


                • #9
                  desi sunt fan tot ce-i mare combi mpv (multi porpouse vehicle), mcv (multi conivel vehichle)nu stiu da ca am scris corect , in fine... desi sunt fan nu mi-as lua duba asta ca prea are aspect de duba de cutie...

                  sigpic

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google