Asa stiu si eu ca in a doua jumatate a anului va fi lansata si am citit undeva ca cica va fi mai ieftina cu 500E fata de sedan
Logan Sandero
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
el se va numi tot sanderos ca cel din Brazilia va avea 2 motorizari de 1.2 si 1.4, sar putea si un DCI nu sunt sigur si prin martie sar auzi sa-i dea drumu si serie impreuna cu loganul papuc...sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Am gasit pe un site din Brazilia Renault Sandero usor modificat...
Comment
-
Se va lansa o versiune pentru Romania in luna Iunie(aparent total diferita de ceea ce e in filmuletz si in poze ...cica arata altfel), asta pe langa lansarea faza 2 de la logan adik :UN FACE LIFT AUTENTIC IN LUNA MARTIE A ACESTUI AN
)...cam nasol totusi pentru cei ce si-au cumparat masini acum de curand
Comment
-
esti sigur ca e in luna iunie sau in martie?...Originally posted by crc'ul View PostSe va lansa o versiune pentru Romania in luna Iunie(aparent total diferita de ceea ce e in filmuletz si in poze ...cica arata altfel), asta pe langa lansarea faza 2 de la logan adik :UN FACE LIFT AUTENTIC IN LUNA MARTIE A ACESTUI AN
)...cam nasol totusi pentru cei ce si-au cumparat masini acum de curand
sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Loganul nu are nici o in conponenta in Sanderos,si ma refer la caroseria lui ...ptr ca toate matritele ptr sanderos au fost aduse din China...da ca ar fii bordul asemanator si ca ar avea aceeasi motorizare...Originally posted by givali View PostEste un amestec frantuzesc de Logan cu Clio : usa fata> Logan ; usa spate> Clio , bord > amestec Clio+Logan, stopuri + haion spate > inspiratie Megane >>>>> o STRUTO-CAMILA..
sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Pacat ca n-o sa aiba climatizare automata optional...
Comment
-
In iunie-iulie se va lansa...
Comment
-
Sandero
Toate versiunile beneficiaza de ABS + AFU standard.
Comment

Comment