Viteza Maxima Cu Logan 1.5 Dci 65 Cp ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by stormionn View Post
    Logan van 1.5 Dci destul de incarcat si doua persoane sofer pasager a 140kg total, 183 si cred ca mai mergea nitel . Am plecat in spatele unei skoda superb sau octavia 2 nu mai stiu pe bucuresti-pitesit si am mers la nu mai mult de 2m distanta in fundul lui .

Doamne de unde scoateti vitezele astea.....
    1.5 dci 65 cp.....am incercat cred ca de 6 ori sa ii dau mai mult de 165...si nimic...acolo intepeneste acu'....am schimbat 1-2-3 numai cand auzeam motoru la turatie maxima...de mai avea putin si "scuipa" pistoanele pe esapament....poate pe voi va ajutat vantu de la spate )

Comment

si cu al meu de 70 cp ultima data am prins 170 in rest nu vrea sa treaca de 165

Comment

eu cu mcv-meu cand aveam cip pe el am ajuns la 185km/h(dci 70 cp) acu fara cip ajunge la 165-170 dupa ce fumezi vreo 2 tigari,masina are peste 100 de mii de km si mrge foarte bine.

Comment

Toti vorbiti din vorbe
          La mine acul e dat ceva inapoi sa nu mai fie abatarea aia inumana (la 170 pe ceas ai minim 12 km mai putin).
          Preconizez ca am avut un 165 real.

Turometru spre 5000

Comment

Originally posted by skandal View Post
            166 pe gps , nu merge mai tare nici sa bati motorul cu biciu )
            pe vitezometru am vazut 170 - 175 ,schimbat regulamentar la 3800 ... este o masina ce se cere economica , nu de fuga , nici remapare/chipuire/resoftare nu va face DCI-ul de 65 sa fuga mai tare , poate prin schimbarea anumitor elemente mai faci ceva ...
            Ai dreptate, mai mult de 165 nici batuta (varianta de 65 cp) ,nici chiar remapat . Am incercat dupa remapare pe austrada 165 max . Nu influenteaza cu nimic remapatu , doar are vana mai buna si scoate fum mai mult in forja .

Comment

logan MCV, 1.5 dci 70CP, 1500 km, 5 persoane (3 adulti si 2 copii), masina full de bagaje, autostrada Germania, 153 km/h pe GPS. la bord 170. n-am fortat-o ca era in rodaj.

Comment

logan 1.5 dci 65 cp
                155 km/h si mai mergea doar nu a fost unde
                low?!
                Stima,
                dmn

Comment

eu am mers cu 1.5 dci 65CP 170-173 pe A2 avea 14000-15000km,mai mult nu a mers,nu stiu acum daca mai merge atat,are deja 68000km
                  live to ride

Comment

era interesant si la ce turatie ...

Comment

Am un dci 2006 65 cp 65000 km ce e drept nu il am de nou dar i-am dat 160 si putin ia se mai ducea dar nu stiu cat as vrea sa stiu cat fuge un dci cu acest tip de motor

Comment

salut tot ca si tine am un dci 65 cp si as vre a sa stiu daca fuge mai mult de 160 eu iam dat putin peste 160 dar se duce greu cam cat fuge as fi curios masina are 65000km va multumesc

Comment

Eu am un Logan 1.5 Dci 68 CP si la 60 000 km am prins 180 km/h in cap si-n coada pe A4 Torino-Milano , ce-i drept am avut nevoie de 2-3 km sa ating viteza aia.Sunt multi care zic ca de la 160 nu mai urca deloc , conteaza foarte mult si cum schimbi vitezele .
                          Golan Ambition 1.5 Dci 70 de cai

Comment

Salutare ! Logan 1.5 , an 2007, 103500 km, 165 km/h si cred ca ducea mai sus !
                            LOGANIST CONVINS !!!

Comment

Logan 1.5 dci rosu - 167 km/h, 2 adulti si 3 copii in masina + bagaje. Cred ca mai mergea dar nu am vrut sa mai insist. Atat e si viteza trecuta in detaliile ei tehnice. Deci in realitate avea mai putin, avand in vedere ca vitezometru indica un pic mai mult.
                              Ca o paranteza, nu e deloc indicat sa mergi cu asa viteza... mai ales in romania.

Am uitat sa spun ca am parcurs deja cu ea 47.000 km cand am prins 167 km/h
                              Last edited by alinica; 11 August 2011, 15:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Am un 1.5 DCI de 65 hp din 2006 si cea mai mare viteza am atins-o pe A2,cam 155 km/h,in masina fiind 2 adulti si 2 copii.Mai mergea dar nu am fortat.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google