If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Imi place, o fi aceeasi mecanica ca lgn? cel putin in aglomeratia din buc. e super...
Cica ar scoate si SUV de la nsn cu 11000 E la 2x4 si 13000 E 4x4.
Mie mi se pare chiar misto masina. Daca nu imi luam berlina, sigur o comandam. Sper sa puna si dieselul de 85 pe ea. Chiar pare super faina pt un tanar.
da..mie nu prea mi se pare mortala...acum,nu-mi dau seama,daca e moca,asa..ca un clio...n-are nici un farmec...mi se pare ca au cei de la citroen ceva asemanator..dar nu mi se pare ca o sa rupa gura targului...ori e masina normala..ori suv...nu cred ca merge o intermediara..(parerea mea)si mi se pare si greu de tunat in comparatie cu un logan normal..poate daca aduc ceva nou la motorizare...ar fi ceva...
cam naspa..adica nu am vazut-o live...dar oricum o sa fie mai scumpa decat loganul,...si tot mi se pare greu de tunat...adevarul ca are cateva forme mai aerodinamice pe la blocurile optice..portiere..dar astept s-o vad ...
acum am vazut la stiri. Au zis ca odata cu lansarea sandero vor adopta o noua emblema dacia. Nu arata reau . e frumusel ... Au mai spus ca va fi cu 1000 de euro mai scump ca cel de acum ( berlina cred ca se refereau )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment