Variatii Turatie Si Delay La Accelerare, 1,4MPi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Variatii Turatie Si Delay La Accelerare, 1,4MPi

    Salutare,
    Imi cer scuze daca s-a mai discutat problema mea, dar nu prea am gasit multe lamuriri. Am 50000 cu Loganul meu 1.4mpi si iata ce ma supara: am observat ca de cele mai multe ori cand ploua, motorul porneste aiurea, turometrul variaza in jurul valorii de 1500 ture, si mai rau, mi se aprinde (clipeste) si un beculet, acela cu "motorasul" (nu ma injurati!). M-am gandit ca de vina ar fi benzina, sau impuritatile, dar bag numai benzina Alto 101. Nu mai spun de faptul ca accelereaza cu intarziere. Episoadele sunt destul de dese, dar repet, mai ales atunci cand ploua, dupa care beculetul se stinge. E cazul s-o duc la un test, sa-i schimb pompa de benzina, sau sonda lambda, pentru ca nu stiu ce sa mai cred?
    Multumesc.

    Am fost si mi-am cumparat un aditiv pentru benzina, am facut plinul de benzina si l-am turnat pe tot. Sunt curios sa vad daca se vede vreo schimbare, dar putine sanse, pentru ca eu oricum folosesc o benzina aditivata si cu cifra octanica mare.
    Last edited by mojoMG; 11 May 2011, 10:36. Reason: Automerged Doublepost

  • #2
    Ralanti

    Salut .... am un logan 1.4 din 2005 , nu vrea sa stea motoru la ralanti .... poate fi pompa de benzina ? filtru , ea merge turata doar ca nu sta acu unde trebuia , ma enerveaza ca nici nu da in nas doar se opreste brusc motoru' dupa ce am luat picioru de pe acceleratie .... unde e problema la ea ?

    Comment


    • #3
      Motorasul pas cu pas e responsabil.


      Last edited by crull; 13 May 2011, 13:32.

      Comment


      • #4
        Salut. pot fi doua cauze
        - motoras pas cu pas (un fel de soc electronic) dar cand se intampla asta sta motorul turat sau nu sta la relantiu si acel bec (martor avarie motor) e aprins.
        - daca acel beculet licare, este problema de aprindere (buji, fise sau bobina de inductie) si motorul suna ca si cum ar merge in trei buji.
        Problema ta nu are legatura din cate stiu eu cu pompa de benzina dar are legatura cu sonda lambda(nu cunosc detalii despre acest lucru)
        Bafta, sper ca am fost de ajutor

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google