Resetare computer bord

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Resetare computer bord

    Salutări,
    Azi am încercat să interschimb niște fire de la mufa de la casetofon fără să deconectez bateria (o prostie, recunosc), iar când am tăiat firul roșu, a făcut o scânteie și a început să miroasă a ars în mașină. De atunci, de fiecare dată când îi dau cheie, în afară de kilometrii totali, totul e setat pe 0. Ce s-a ars, cât costă și unde pot repara problema? Mulțumesc.

    Mașina: Logan MCV 2007, 1.6 MPI.

  • #2
    Că e totul pe 0, n-ar fi o problemă, dar n-ai zis dacă pornește.
    Când intreruri alimentarea, se resetează tot din bord, km totali rămân pt. că sunt stocați pe o memorie flash nevolatilă.

    Comment


    • #3
      cel mai bine mergi la un service unde acolo iti zice concret ce ai patit, decat sa ne dam noi cu presupunerile..
      Anvelope all season ieftine.

      Comment


      • #4
        Salutari. Ma jucam si au cu firele azi, am inlocuit vechiul player cu unul nou. Am pus firele cum erau din fabrica, fara sa modific ceva, nimic, nu pornea nici cu contactul pus nici fara. In manual zicea sa inversez rosu cu galben si se rezolva. Inversat fire, a pornit playerul insa doar cand puneam contactul. Opream contactul, se oprea si playerul, fara sa reusesc sa-l mai pornesc.. M-am uitat la vechiul cablaj unde firul rosu era unit cu cel galben. Am urmat exemplul, insa acum cand pun fata pe noul player, porneste automat, ca este pus sau nu contactul. Nu mai reusesc sa-l opresc decat daca dau jos fata )
        Vre-o sugestie daca mai am de umblat pe la fire ? As vrea sa-l pot porni si opri cand vreau, din cate am inteles, unirea firului rosul cu cel galben = alimentare permanenta dar nu inteleg de ce porneste automat si nu se poate opri. Recunosc, trebuia electrician insa am primit tarziul scula, electrician de unde acum in weekend si perioada urmatoare si am zis sa ma aflu eu in treaba. Multumesc.
        Cunoscatorii stiu, inginerii intuiesc.

        Comment


        • #5
          Vezi ca gasesti aici un electrician specialist lumea lauda vorbeste cu el

          Totusi acum cred ca e in vacanta asa iau astia de la corporatistii de la Renault vacanta iarna

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google