azi m-a sunat agentul de la dealre si mi-a spus ca numai poate tine masina
eu iam spus ca astept varianta COAJA
DAR EL ATOT INSISTAT
Noul Papuc De La Dacia
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
cauta alta firma de leasing. rci sunt cei mai hoti, si imi pare rau ca am leasingul de la ei
Leave a comment:
-
cam toate firmele de leasing practica chestia asta...deci cam tre sa te obisnuiesti cu ideea...(criza...ia determinat...lipsa de lichiditati)..
Leave a comment:
-
astept si eu un sfat...........................................
Leave a comment:
-
-azi ma sunat dealerul si mia spus ca rci vrea un avans de 15%,era 10%
si pe deasupra trei bilete la ordin semnate ,stampilate de la banca...........
si pe deasupra sa am mereu osuma considerabila in cont.
asta e o magarie
o sa incerc si la alta firma de leasing
-
Leave a comment:
-
da, am inteles... e numa' buna
Am un prieten care are dar varianta cea mai ieftina ca e la sofer si e multumit
Leave a comment:
-
la banii astia e ok, nu gasesti alta plus ca e noua...
logan van nu-ti place?
sau transporti obiecte lungi si inalte, gen termopane?
e mai practic si cam aceeasi suma daca nu ma-nsel(parere personala)
Eu am optat pt mcv. poti duce cand oameni cand marfa, si nu e utilitara ca pickup sau van, atat ca e mai scump
Succes
Leave a comment:
-
azi am facut o cerere pentru leasing pe 3 ani logan pic up
valoare 7650euro cu toate taxele,pac comfort
avans1030 euro
rata lunara 265 euro cu casco inclus
acum astept raspunsul de la rci
Leave a comment:
-
eu as vrea sa iau un papuc coaja in leasing
atat cu euro asta ca e.............
logan pic up e tot o autoutilitara?
eu as vrea sa iau un papuc coaja in leasing
atat cu euro asta ca e.............
logan pic up e tot o autoutilitara?
Leave a comment:
-
pai daca nu conteaza, alti constructori de autovehicule, sau mai degraba dealeri, de ce trec in oferta ABS+EBD? la toti e bine de stiut, numai la dacia nu. ca deh...suntem romani. normal ca doar trebuia sa scrie ABS+EBD pe oferta. si sunt in necunostinta de cauza pentru ca nu am vazut nicaieri sa scrie ca am ebd, desi am. vorba cuiva de pe forum, parca vad ca aflu mai incolo ca am si esp
Leave a comment:
-
Nu stii tu, nu ca nu ai, e o diferenta enorma. Ei l-au pus, tu esti in necunostinta de cauza si asa afirmi diferite lucruri...Originally posted by alindrgn View Postn-am eu ebd desi am abs, si vrei tu pe papuc?
Vroiai sa scrie mare pe UCE ABS - ABS+EBD, doar ca sa stie toti? La ce iti trebuie sa stii ca ai cand el isi face treaba?Originally posted by alindrgn View Posteu am abs bosch 8.0. nicaieri nu scrie nimic de EBD.
Leave a comment:
-
Sunt de acord cu tine Aline, dar vorbind din prisma ca trebuie sa-ti iei o masina pentru carat marfa , cam la astea te gandesti. Iar eu am vrut sa subliniez care este diferenta dintre ele. In general cei ce-si cumpara papucul de la Dacia il caroseaza . Si deaia cred ca este cea mai valabila alegere d.p.d.v. financiar . In functie de cum exploatezi o masina , cade si ea la un moment dat, sa sti ca si alea daca au cazut , te ustura rau de tot . Iar reviziile sunt revizi, vin oricum, aici faci diferenta .
Leave a comment:
-
nu cred ca putem compara un caddy cu un amarat de pick-ul de la logan. si nici un doblo cu pick-up. eu cred ca de pe un caddy pica mai greu piesele decat de pe logan, unde poti avea surpriza sa il iei iei de nou cu probleme. parerea mea ca se merita un pick-up double cab. dar nu a aparut. si nu stiu daca o sa apara.
Leave a comment:

Leave a comment: