Dark Iar mi-ai luat replica, deci fii convins ca cel putin una bucata sofer a spus uite si la nebunu asta 
Patesc destul de des cand ma ''axez'' pe o viteza sustinuta de 120-140 (stilu meu) pe traseul care il fac de 4 ani de zile.
Drive safe!
PS: ...si din nou...pedala mai era
))))))))))

Patesc destul de des cand ma ''axez'' pe o viteza sustinuta de 120-140 (stilu meu) pe traseul care il fac de 4 ani de zile.
Drive safe!
PS: ...si din nou...pedala mai era
))))))))))

), pe traseul care il cunosc (de obicei mai marii piloti de avioane sau de masini acolo au mierlit-o...deci atentie, tot timpul sunt atent, dar destinul ti-l poate face si altcineva cu sau fara voia lui) deci cum spun, pe traseul stiut mai bag si haiducisme nicidecum din cauza frustrarii, doar din motive mai mult sau mai putin justificate (in fond si la urma urmei nu sunt justificate), ....sunt depasit si apoi ala tine un ~110 care nu-mi place (dar m-a depasit cu 150, nu-mi place treaba asta), depasiri de nesimtit care il vezi apoi ca nu se descurca cu traficul chiar daca are 150 cp sub capota, depasiri la ''mustata'' inexplicabile...treburi de astea.

mai rau ca aia cu 1.6 16v
Comment