Asa-i, dar mi-a fost frica sa merg mai mult de 50
))
))
.
. Aici mai sunt si alti factori, vantul, directia vantului, factorul psihologic. Oricum nu se simte lipita de sosea, asta-i clar.
) ) si pe mine cu dizalu ala sa vad cat de foarte stabil e la 180, pe mama autostrazilor.
) ) si pe mine cu dizalu ala sa vad cat de foarte stabil e la 180, pe mama autostrazilor.
) si te duc numai ca merg foarte rar cu dci-ul
(ultima oara ieri am venit, 120-140 dinspre Alexandria spre Bucuresti) ma suparase o masina de politie, tot Logan de-al nostru, care venise din sens opus cu tulumba de pe contrasant si am zis ca daca ma ia macar sa stiu o treaba. Cu a mea merg pe autostrada cu 160 fara frica, sunt eu mai nesimtit poate dar nu mi se pare deloc instabil decat in virajele luate in viteza mare. Pe autostrada mi se pare foarte ok, imi plac drumurile lungi cu Loganul insa dupa editia pana la Zalau si retur (pe Transfagarasan) daca mi se va parea instabil atunci voi spune o parere concreta desi stiu ca in curbe luate in viteza Loganul subvireaza. Evident ca nu strica o suspensie sport. Deocamdata trebuie sa schimb sabotii spate la 1.4 care n-au fost schimbati niciodata. Imi face cateodata ca autobuzul
cand termin franarea dar foarte fin si ma enerveaza. La Logan urasc franele cu discuri pline chiar daca folosesc tot timpul frana de motor. edit: Daca Loganul este instabil, am un vecin cu un Cielo mai barca decat o 1310, aia da instabila
!

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment