eu am schimbat la clio la 150 mii ,dar degeaba ca nu trebuia.Credeam ca e problema din regulator si cum n-am gasit regulator ,am schimbat tot ansamblul.Problema a persistat si dupa, de fapt e o problema din fabrica de immo , ca daca puneam de 2 ori contactul si luam se auzea pompa,dar de multe ori la primul contact nu se amorsa.S-a rezolvat cu un ecu de pe un model un pic mai nou.
Pompa De Benzina De Clio Pe Logan
Collapse
X
-
EUGEN2008 furtunasul original il poti da jos si refolosii daca il incalzesti inainte, poti pune si unul de cauciuc de calitate, eu acum 2 ani am pus unul de gaz, acum 2-3 luni am facut rost de un furtun original si l-am pus...iar cel de gaz era intact, nici pic de crapatura
... deci poti sta linistit
Comment
-
Totusi, filtrul acela de benzina se poate demonta si curata? Si cam la ce perioade?Originally posted by Nytro View PostSi eu am gpl de la 150 000 km insa aveam tot timpul 20l minim in rezervor deci singura cauza ar putea fi ca s-a infundat filtrul de benzina. Fiind corp comun cu plutitorul nimeni nu-l poti verifica si sa-l inlocuiesti asa simplu
Comment

Comment