Bingo!! Ai vazut ce simplu era?
Iti iau 2 flacoane. Ofer 2/3 din pretul de supermarket al produsului. Adica 20 lei / buc.
Cu banii luati de la mine plus inca 2 flacoane deja ti-ai cumparat un recipient cu ceara.
Ai suficienta in flacomul Ixell cat sa dai in usi, praguri si lonjeroane. In usi e musai sa degresezi bine inainte, dar sa nu folosesti WD40
Am folosit din aia pt pistol, pt ca am avut pistolul special cu duza speciala (e una care pulverizeaza in toate directiile, se ataseaza de un furtun si se poate "trimite" departe in cavitati)
Iti iau 2 flacoane. Ofer 2/3 din pretul de supermarket al produsului. Adica 20 lei / buc.
Cu banii luati de la mine plus inca 2 flacoane deja ti-ai cumparat un recipient cu ceara.
Ai suficienta in flacomul Ixell cat sa dai in usi, praguri si lonjeroane. In usi e musai sa degresezi bine inainte, dar sa nu folosesti WD40

Am folosit din aia pt pistol, pt ca am avut pistolul special cu duza speciala (e una care pulverizeaza in toate directiile, se ataseaza de un furtun si se poate "trimite" departe in cavitati)

). Iata despre ce este vorba: am cumparat masina echipata cu anvelope "universale", adica dintr-alea atat pentru vara, cat si pentru iarna. Anvelopele arata impecabil si probabil ca o sa merg muuulti kilometri cu ele pana va trebui sa le inlocuiesc, dar niste cunostinte de-ale mele incearca sa ma convinga sa renunt la a mai circula cu ele vara si sa-mi cumpar un set de anvelope de vara. Motivul, spun ei, ar fi faptul ca astea universale se uzeaza mai repede pe timp de vara si ca ar creste, totodata, si consumul de benzina la rulajul cu aceste anvelope. As fi interesat sa aflu si parerea celor mai experimentati dintre voi in ceea ce priveste aceasta chestiune.
.

Comment