Problema Ciudata Vitezometru/CB/martori Bord Etc.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Vitezometrul nu are treaba cu niciun soft sau calculator. Trebuie verificata conexiunea senzor/tablou bord (ceasuri) si/sau conexiunea din spatele playerului (fir verde pin 1 mufa ISO).
    Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

    Comment


    • #32
      si la dci-ul meu facea figuri consumul instant, plus aerul conditionat si luminitele de prin bord.
      l-am dus la un electrician, a desfacut calculatorul de bord care e capsulat, deci mare atentie, si a refacut toate conexiunile ca se oxidasera.
      mi-a zis ca face asa mai des la motorina dar dupa simptome parca si la tine e la fel.

      Comment


      • #33
        Buna,

        Azi dimineata cand sa pornesc loganul meu (1.0SCE) pun contactul si astept sa se aprinda ledurile...nimic...Am crezut ca am ramas fara curent. Verific : claxon, lumini, semnalizare (inclusiv avarii) radioul, totul ok. Dar pe bord nimic (nu arata nici turatia, nici vitezometru, nici indicator benzina, ceas, etc) Ma incumet si i dau o cheie, porneste din prima. Fiind in garantie (inca) fug la DACIA SERVICE, constata si ei si spun : E ARS BORDUL si o sa-l schimbam, dar va rugam reveniti in 4 ianuarie pentru ca, fiind in garanție, trebuie să luam legatura cu DACIA si acum nu lucreaza fabrica.

        Bun, ma resemnez si ma intorc spre casa, dar in drum intru la supermarket pentru ultimele cumparaturi (in total am facut vreo 10 km fara nimic in bord). Fac cumparaturile necesare (timp cam 20 - 30 minute) si ma urc, pun contactul si surpriza se aprind ledurile, pornesc masina si raman aprinse indicatorul de presiune in pneuri (?!) care clipeste si martorul luminos multifunctional (acesta continuu) ambele pe orange. Le las asa, puteam sa le resetez. In ideea ca ajung acasa si ma uit in cartea tehnica si vad eu ce fac, dar eram hotarât sa le las asa pana in 4 ianuarie, nu cumva sa ma uite mecanicii de la DACIA SERVICE. Dar surpriza, mai fac vreo 200 de metrii si se sting, totul acum e normal.

        Am mai facut de atunci vreo 20 km fara nici o problema...

        Acum sper ca in 4 ianuarie cei de la DACIA SERVICE sa-si aduca aminte de mine si sa nu ma creada nebun,,,,sau pana atunci poate se ”stinge” din nou bordul...si am ”noroc”. Pentru ca garantia masinii expira in 25 iulie 2021.....si parca n-as face reparatia pe bani....

        Pareri si sugestii...pls....si AN NOU MAI BUN....

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google