Incuietoare Portbagaj Logan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Incuietoare Portbagaj Logan

    Salutari,

    Am si eu un Logan, versiunea Laureate, din 2006. Masina a avut in trecut (prin 2009) un accident, lovitura violenta in spate. Aceasta a fost reparat in service.

    Problema este urmatoarea, au schimbat pe atunci modelul incuietorii de pe portbagaj, din acesta original (http://carpictures.pictures1.org//ha...n-16-mpi-5.jpg) in acesta nou (http://web3.protv.ro/assets/incont/2...foto_size9.jpg).

    Din diferite motive, incuietoarea NU functioneaza normal, se invarte in gol (efectiv o poti invarti la infinit), de multe ori nu mai deschide portbagajul sau nu il mai incuie. De cateva ori am demontat bancheta spate ca sa deschidem portbagajul.

    Astazi am demontat incuietoarea complet, si am curatat-o. Sistemul mi se pare unul cretin, se bazeaza pe frecarea dintre un plastic si un metal. Totusi, nu sunt sigur daca am piese lipsa, si asta este o probabilitate.

    As dori si eu, daca se poate, niste sfaturi, daca mai pot repara incuietoarea, cumva. Am vazut ca incuietorile noi, probabil originale, pentru portbagaj sunt la 50ron, iar montatul nu ar fi deloc o problema, ma descurc. Dar nu vreau sa umblu cu 2 chei dupa mine.

    A doua varianta ar fi sa schimb tot (contact, yale usi, yala portbagaj, yala rezervor), dar la reprezentanta m-a plesnit cu un pret imens si am zis nu. Iar eu personal nu stiu de unde pot cumpara doar piesele, originale, la un pret decent. Am cautat pe net dar sunt sceptic deoarece nu am cunostinte vaste in domeniu si nu stiu ce magazine sunt ok cu piese originale.

    Multumesc, astept raspuns si Sarbatori Fericite!
    Attached Files

  • #2
    Salut, poți încerca la dezmembrări să iei un butuc second din care să iei doar corpul și să păstrezi butucul tău pt a folosi în continuare cheia originală. Din poză vad ca are o siguranță sigger (zegher) o dai jos și iese butucul. Eu vorbesc teoretic, întreabă un băiat de la dezechipare service ca ăștia mai știu ce și cum.

    Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

    Comment


    • #3
      Am exact aceeasi problema, nu se mai inchide(se invarte in gol). Vreau sa remediez problema, nu ma deranjeaza daca e sa am alta cheie. Ce anume trebuie sa cumpar, piesa asta:

      e buna?

      Comment


      • #4
        Si eu am o problema cu incuietoarea.la mine nu merge deschis sau inchis cu cheia portbagajul.masina o am de noua si nu s-a schimbat nimic din tot ansamblul?are idee cineva ce as putea face sa remediez problema

        Comment


        • #5
          Si ei am avut aceiași problemă,nu mai mergea cheia nici în stânga nici dreapta ,m-am dus la reprezentanta cei de acolo mi-au spus ca nu merge reparat si costă 450 lei piesa +150lei manopera si ca durează 2 săptămâni pana îmi aduce pt ca trebuie clonata cheia,când am auzit am plecat la o firma care se ocupa cu yale si ce dea acolo mi-au înlocuit si schimbat cheia cu doar 150 lei si a durat 20 min,incercati si voi ca mine la ateliere ccare se ocupa cu yale si cheii ,bafta.
          http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

          Comment


          • #6
            Tot nu am inteles bine cheia a fost de vina sau iala?prea mult nu ma incurca numai la vanzarea masinii sa nu creada cumparatorul ca a fost lovita

            Comment


            • #7
              Wow, thread-ul e vechi de aproape un an si devine activ ).
              @anto84: Da, aceea este piesa. O poti monta acasa, dar o sa ai 2 chei.

              @biancamarius5: Daca se apasa yala/butucul, cel mai probabil a cazut tija care actioneaza mecanismul de deschidere. Daca nu se apasa deloc/nu se descuie, atunci sunt alte probleme (nu stiu sa te ajut mai departe). In cel mai rau caz, daca nu poti intra in portbagaj, da bancheta spate jos si deschide portbagajul, din interiorul masinii.

              @ionel89: La reprezentanta probabil iti schimba toate incuietorile, cel putin asa mi-a zis atunci cand am vrut sa merg cu ea sa o repar.

              Comment


              • #8
                Salut. Și la mine este la fel, când merge când nu merge. Am Demontata cum a făcut un coleg mai sus pare tot în regula, când o montez, pe mașină pe centralizata se închide dar de, deschis nu merge mereu. Apăs pe buton și nu se deschide. Mi se pare ca aceea piesa de plastic nu se da suficient într-o pare când deschis, ca să pot împinge în buton și sa deblocheze butucul.

                Comment


                • #9
                  Yala
                  You do not have permission to view this gallery.
                  This gallery has 1 photos.

                  Comment


                  • #10
                    Incercati un actuator nou. In timp din cauza prafului de carbune din perii care scurtcircuiteaza colectorul, isi pierd din forta mecanica.
                    http://www.imbunatatiri-logan.weebly.com

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google