Alte poze cu Sandero de Brazilia:
Renault Sand'up In Brazilia
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cu ocazia asta atat snobiicat si ultranationalistii afla ca totusi la Mioveni se afla doar o uzina din multe altele a grupului Renault-Nissan,care fabrica si vand masini.Ce nationalitati au actionarii,nu stiu,dar masini produc in Franta,Coreea de sud,Romania,Mexic,Brazilia,India,Rusia si probabil inca in vreo cateva.E loganul masina frantuzeasca?Nu e,zic unii,altii zic ca e romaneasca.E o masina low-cost produsa de o multinationala,si bine ca s-au hotarat sa o faca si in Romania,ca sa pot sa am masina care mi-a placut de la inceput.Ei fac profit,noi avem masini bunicele produse aici.Cat despre low cost,pana si familia volkswagen va fabrica in doi-trei ani ceva in Argentina,am uitat cum se numeste,ceva in trei litere,uno,neo,ceva pe-acolo.
Cel mai tare imi place termenul "sandero de Brazilia",de parca nu de acolo a venit sandero!
Iar stirea din Mexic e cu atat mai interesanta,daca ai o placinta de vanzare si la mexicani se vinde placinta japoneza,iei o reteta frantuzeasca cu ingredienta romanesti si o fabrici pe unde poti mai ieftin ,apoi o botezi placinta harakiri si faci bani in Mexic.
La noi se vinde bine placinta Dacia!!!
Comment
-
Bogdane nu inteleg..Nu iti convine loganu/sandero la pretul asta?(masina noua) chiar daca e Dacia?
stii tu versul ala: nu iti place dacia ca suna rau/daca stau si ma gandesc nu te-ai nascut intr-un bmw-u ( codu` penal)" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Tocmai asta spuneam,m-ai inteles gresit,mi-am luat logan pentru ca-mi place,am fost la aveo,la accent si getz,la albea si la punto,dar loganul mi-a luat inima.Snobilor li se potrivesc versurile,si dacia nu suna deloc rau.Dar nici sa cad in cealalta extrema si sa ma intreb de ce nu apare in Romania tot ce produce Renault pe alte meridiane.
Si daca in Romania brandul Dacia a iesit anul trecut pe primul loc intre brandurile romanesti,nu ma mir ca se vand masini sub acest brand,ci ca unii isi imagineaza ca uzina dacia a lui Ceausescu face si drege sandero si logan si altii le vand sub alt nume.E o mica diferenta.Cat despre bmw,mie nu-mi plac masinile germane(ca estetica).Si nici genul de muzica amintit nu-l agreez.Asa ca nu stiu versul.
Comment
Comment