Se mai poate prelungi perioada de circulatie cu nr.Provizorii pt.Un Logan nou?
Prelunigre Perioada Numere Provizorii
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Nu,circuli 1 luna cu ele ...Si mai poti scoate de 2 ori da iti trebuie ceva dovada ca ai programare la RAR,etc...Da nu cred ca se aplica in cazu in care ai cumparat masina noua.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Poti sa iei din nou numere rosii, fara nici un fel de probleme, doar sa platesti taxele. Un coleg si-a luat al do-lea set de numere rosii, pentru ca asteapta ordonanta de guvern referitoare la suspendarea taxei de mediu pentru masinile noi, ceea ce cred ca astepti si tu.
Comment
-
Te rog spune-mi cit l-a costat??Originally posted by vali007 View PostPoti sa iei din nou numere rosii, fara nici un fel de probleme, doar sa platesti taxele. Un coleg si-a luat al do-lea set de numere rosii, pentru ca asteapta ordonanta de guvern referitoare la suspendarea taxei de mediu pentru masinile noi, ceea ce cred ca astepti si tu.
Comment

Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment