Rog suport montaj IBUS 2.0

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Rog suport montaj IBUS 2.0

    Va salut, va rog sa ma ajutati cu o opinie cu privire la montaj un subwoofer IBUS 2.0 pe Logan 2. Am citit in manualul de instalare ca produsul este plug&play si nu ar trebui tras cablu de la baterie, alimnetarea facandu-se direct de la cablajul care intra in MediaNav; masina este in garantie si as vrea sa merg undeva unde sa se taie fire si legatura sa se faca din semnalul boxelor. Ideea este ca respectivul cablaj din kit-ul IBUS 2.0 nu are mufe care sa se potriveasca cu cablajul masinii, cu siguranta trebuie un adaptor care sa faca legatura cu cablajul masinii si cel din kit.
    Stiti daca exista si cum arata un asemenea adaptor de lagatura, exista varianta de a se monta totul direct plug&play ? Am schimbat boxele masinii cu IFR 130 si IFR 165 insa se simte lipsa unu subwoofer.
    Va multumesc.

    Focal amplified subwoofer IBUS 20 intensifies the bass frequencies of your audio system. Easy installation in your car.

    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 9 photos.

  • #2
    Va salut, va rog sa ma ajutati cu o opinie cu privire la montaj un subwoofer IBUS 2.0 pe Logan 2. Am citit in manualul de instalare ca produsul este plug&play si nu ar trebui tras cablu de la baterie, alimnetarea facandu-se direct de la cablajul care intra in MediaNav; masina este in garantie si NU as vrea sa merg undeva unde sa se taie fire si legatura sa se faca din semnalul boxelor. Ideea este ca respectivul cablaj din kit-ul IBUS 2.0 nu are mufe care sa se potriveasca cu cablajul masinii, cu siguranta trebuie un adaptor care sa faca legatura cu cablajul masinii si cel din kit.
    Stiti daca exista si cum arata un asemenea adaptor de lagatura, exista varianta de a se monta totul direct plug&play ? Am schimbat boxele masinii cu IFR 130 si IFR 165 insa se simte lipsa unu subwoofer.
    Va multumesc.

    https://www.focal.com/en/car-audio/c...osures/ibus-20

    Comment


    • #3
      Salutări! Am montat subwoofer-ul, dar am fost la o firmă de specialitate, de unde l-am cumpărat (ca să nu pierd garanția). Au pus niște filtre și adaptoare, altfel nu mergea. Dacă ești din București, ne putem vedea să vezi cum este montat. Din păcate, a fost montat pe polița din portbagaj, unde este al treilea stop. A trebuit să renunț la centura de siguranță din mijloc, făcea MULT prea mult zgomot metalic.
      Attached Files

      Comment


      • #4
        Lumina de la ”telecomanda” subwoofer-ului este foarte deranjantă noaptea. De aici am luat și amplificatorul: http://www.carsound.ro/amplificatoar...l-ap-4340.html

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google