Problema 1.5 dCI 90

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Of of

    Originally posted by ROARMY View Post
    Cred ca a mai aparut ceva , legat de baterie / curent ... . Si atunci cand am ramas cu ea pe autostrada dupa 30 min de avarii , in service nu misca nimic , de parca nu ar fi avut bateria . Acum iar am fost intrebat , daca am dat curent sau ceva ... prntru ca si atunci si acum doar cu robotul lucreaza la ea ... Iar masina este intr un service de top din jud CT , pe mana unor cunoscuți .
    Originally posted by ROARMY View Post
    A fost identificata problema , pe scurt calculatorul motorului genera diferite erori .. ...
    Probabil mașina a venit cu bateria în comă, au încercat să o pornească, nu a vrut, au pus roboul de pornire au prăjit siguranța de la uch (ăla de citește cheia) evident mașina nu pornește fără cheie.

    Dacă, voit sau din greșeală, au sterș informațiile (coduri injectoare, adaptivi pompă de injectie, etc) din injecție (EDC17C84) mașina nu va porni

    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

    Comment


    • #17
      Nu cred ca a fost cu intentie , pur si simplu nu stiaubasa ceva .. cand au aruncat prima privire masina era pe platforma iar cand i au dat o cheie nu se aprindea nimic in bord , de parca nu ar fi avut bateria pe masina , au adus robotul si l au tinut mereu cand incercau sa mi porneasca masina ... o trec la ghinion, altceva nu prea mai pot face ..

      Comment

      Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google