Radio Dacia Logan - Eroare cu mp3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Subscriu in totalitate celor scrise anterior.
    @ cbota totusi daca doresti (sau alti colegi) atasez (doar pentru colegii de forum, nu doresc sa deschid ”cutia Pandorei”) un fisier text cu link (valabil 14 zile) pentru o arhiva in care am pus fisierul Renault_A2150422_V2030.cab din acel video, doua fisiere pdf cu manualele de utilizare Radio Connect R&GO pentru Logan si Sandero (nu m-am uitat la diferentele intre ele), doua aplicatii Radio Code Generator (cea Renault Dacia radio code generator_v1.1.4 este facuta de Catalin Florescu daca tin bine minte) , si un fisier docx (plus varianta sa pdf) cu cateva extrase din tutoriale de la colegii rusi. Cred ca merita citite, se precizeaza ce este nou in aceasta versiune fata de T2024, cum se procedeaza, etc. Asa cum se scrie si in ultimul tutorial se poate verifica usor ce SW, HW si versiune ai pe radioul tau (si cred ca este bine sa faci prima data asta). Eu nu am Radio Connect R&GO si clar ca oricine foloseste aceste informatii o face pe propria raspundere. Plus ca repet: cele scrise de colegul t0rquemada raman valabile.
    Toate cele bune!
    Attached Files

    Comment


    • #17
      Oricum se pleacă de la premisa greșită că e același radio, în video e un AGC-0060RF versiune hardware 2 (de ex. pe un radio identic cu soft 0199 nu ai meniul ăla) iar radioul nou (arată la fel dar alt producător) e ăla fără cd cu soft 3xxx - deci facem varză (a se citi apgreid).
      Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

      Comment


      • #18
        Acum cred ca esti si putin "rautacios" , am scris clar ca se poate verifica SW, HW, versiune,....
        Astea sunt informatiile pe care le-am gasit si cred ca pot sa fie interesante (cel putin manualele de utilizare), daca ai versiuni mai noi sau conforme poti sa le oferi daca doresti sa ajuti.

        Comment


        • #19
          Multumesc pentru informatii atat lui Gil26 cat si lui t0rquemada cu un plus pentru Gil26 care mi-a dat si acel soft si manualele din arhiva. Zilele astea o sa incerc sa vad ce pot face....Oricum amandoi sunteți niște profesioniști și cel putin pe mine m-ati ajutat enorm...Toate cele bune....

          Comment


          • #20
            Nu tu vrei să faci upgrade, deci nu ție îti era destinat mesajul. Ajutorul se oferă când,dacă, cum și cui trebuie, altfel e posibil să faci mai mult rău, nepricepuții sunt foarte inventivi (asta ca să fiu politicos).

            În cazul de față ajutorul este și rămâne ăsta = Trebuie schimbat telefonul, data viitoare atenție la versiunea de BT (funcții) suportată de telefon.

            P.S. Am probat toate radioCD-urile din stoc (vreo 4), niciunul nu intră în meniul ăla.

            @cbota: O întrebare, dacă vrei răspunzi dacă nu, nu.
            Ești pregătit pentru cazul nefericit în care radioul se strică iremediabil ?
            Last edited by t0rquemada; 7 March 2021, 11:24.
            Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

            Comment


            • #21
              Asa cum am scris si anterior, am si subliniat asta, total de acord si cu cele scrise acum de mult mai experimentatul coleg.

              Comment


              • #22
                @ t0rquemada , totusi as avea un mic ”amendament” referitor la ”Nu tu vrei să faci upgrade, deci nu ție îti era destinat mesajul...”. Daca recitesti postul#11 colegul a scris clar ” Un update de fireware la un radio cu mp3 original pe un logan din 2018 poate sa-mi spună cineva de unde pot downloda?..... Am vorbit in stanga si dreapta si mi-au spus ca trebuie sa fac un update de soft la radio....”, cam acelasi lucru si pe topicul de diagnoza. De unde ai dedus ca nu el vrea sa faca upgrade? Clar ca ceea ce ai scris in #15
                Update-ul la Radio Cd se face ca în filmulețul din #13 dar doar pentru probleme punctuale (de ex. corecția caracterelor chirilice) iar fișierele nu sunt publice (diponibile). Oricum dacă toate telefoanele merg conectate pe Bluetoth și doar unul nu merge e clar, se instruește clientul să-și schimbe telefonul - asta se face și în cazul Medianav-ului.
                este logic (dar si tu te-ai referit la update, probleme punctuale, caractere chirilice si fisiere publice). Si am fost de acord, iar pana la un punct. Tot logic este ca atunci cand anumite dispozitive nu mai ”comunica” unele cu altele (din diferite motive SW, HW, etc.) sa se faca update-uri, schimbate, etc. Si asta cred ca tine si de evolutia tehnologiei, utilitate, preferinte, etc....(dar nu cred ca multi prefera sa revina la un telefon ”antic” ca sa poata ”comunica” cu un radio din ”epoca de piatra”). Iar la orice problema pot sa fie solutii (mai multe), si desigur ca alegerile depind de fiecare.

                Si mai ales cu ” nepricepuții sunt foarte inventivi (asta ca să fiu politicos) nu pot sa fiu de acord. Pe ”subiectul” asta noi doi am mai avut ”discutii” despre ”stii si la ce te ajuta ca stii”, doar unul stie totul restul nimic, etc. pe diferite forumuri si sectiuni. De acord ca au fost de ex si cateva cazuri cu Connect Diag Tool, probleme dupa modificari cu programele de diagnoza, etc....Dar o foarte mare parte a ”nepriceputilor” care nu stiau mare lucru despre toate astea au reusit upgrade si modificare harti pe Medianav, activari\dezactivari functii pe masina si multe alte cele fara probleme. Si asta fara sa mai apeleze la alti ”priceputi” de prin reprezentante (sa fie clar ca unii sunt si profesionisti si merita tot respectul, dar sunt si altii care trebuie sa se uite la alte masini pentru a vedea\stii de unele configuratii, plus ca ei nu prea fac aceste lucruri dorite) sau la alti ”super-priceputi” care ofera aceste ”servicii” contracost. Apoi pe langa faptul ca se invata lucruri noi este si satisfactia realizarilor proprii (plus ca nu se mai deplaseaza zeci-sute de km pentru asta, poti sa citesti posturile multor colegi care cautau pe cineva ”prin zona” dar pana la urma au reusit sa faca ei singuri acele lucruri). Si pana la urma asta este si scopul principal al forumurilor auto: sa ne ajutam unii pe altii, si sa invatam unii de la altii.
                Am mai scris ca respect priceperea si experienta ta, ai oferit informatii valoroase pe diferite forumuri (inclusiv aici) o perioda buna de timp. Inteleg perfectionismul dar din pacate nimic nu este perfect, chiar daca tu te crezi asa, ai facut faci si vei face greseli (chiar daca nu iti place sa admiti asta, exemple sunt, bine ar fi sa si inveti din ele), probabil cu timpul (si inaintarea in varsta) vei intelege si tu (nu ma astept sa o faci acum). Apoi tine cont ca si tu ai invatat toate aceste lucruri pe care le cunosti, insa si tu ai fost un ”nepriceput” (asta tot ca sa fiu politicos), doar nu ai ”stiut” totul si ”priceput” toate de la ”nastere”, si destul de probabil si ”inventiv”.

                PS: iar eu am invatat tot timpul cate ceva de la multi dintre acesti ”nepriceputi” la care ai facut referire

                Revenind ontopic cine doreste poate sa reciteasca (si desigur ca fiecare poate intelege ce\cum doreste) postul #16.
                Last edited by Gil26; 7 March 2021, 16:38.

                Comment


                • #23
                  Citește în ordine doar #11, #15, #17, #18 apoi #20, postul #19 nu contează, de aici și confuzia ta... bine că nu zici nimic când vrea să facă update cu fișiere pentru RadioCD unui model de Radio fără CD conform #11.
                  Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                  Comment


                  • #24
                    Gil26 - Big like

                    Comment


                    • #25
                      @ t0rquemada , cu update-ul cred ca este destul de clar inca din #11, apoi chiar tu ai scris asta:

                      Originally posted by t0rquemada View Post
                      Update-ul la Radio Cd se face ca în filmulețul din #13 dar doar pentru probleme punctuale (de ex. corecția caracterelor chirilice) iar fișierele nu sunt publice (diponibile). ....

                      Comment


                      • #26
                        Scuze, din graba am omis referitor la ".....de aici și confuzia ta... bine că nu zici nimic când vrea să facă update cu fișiere pentru RadioCD unui model de Radio fără CD conform #11..." sa subliniez asta

                        Originally posted by t0rquemada View Post
                        El are Radio CD nu Medianav, citiți înainte.
                        Update-ul la Radio Cd se face ca în filmulețul din #13 dar doar pentru probleme punctuale (de ex. corecția caracterelor chirilice) iar fișierele nu sunt publice (diponibile).....i.
                        (iar ca "El are Radio CD" a fost scris cu bold si litere foarte mari, ...., mda, "de aici si confuzia ta"... )

                        Comment


                        • #27
                          Colegul zice are Logan 2018 (radio fără CD), apoi pune un link către un video în care la un X52 ph1(2012-2016) (vezi rama din jurul radioului) cu radio CD (hardware v2) este actualizat de la v2024 la v2030, buba e că în 2015 deja aveai radiouri cu v2030 instalat din fabrică, iar în 2016 au trecut, deja, la hardware v3 și firmware v3012, în 2018 la cât au ajuns ?!

                          A trebuit să fac săpături (pe banii și timpul meu) pentru a găsi niște radiouri să fac pozele de mai jos:

                          LE. Am consumat destule resurse, ca de obicei, degeaba... să facă alții muncă patriotică.
                          Attached Files
                          Last edited by t0rquemada; 7 March 2021, 21:34.
                          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                          Comment


                          • #28
                            Cand se ofera date si informatii concrete si corecte nu cred ca se pierde timpul degeaba, o documentatie(re) buna ajuta tot timpul.
                            (chiar daca cele scrise in postul #15 raman)

                            PS: colegii rusi "vorbeau" chiar de V3402 incepand din noimebrie 2019, vezi captura atasata extrasa din arhiva (desigur ca pentru anumite modele).
                            Attached Files

                            Comment


                            • #29
                              Unul face documentare și alți vor moka, dacă vor moka să pună mâna să se documenteze, pe banii, timpul și nervii lor.

                              În poza din #30 se vede clar că e radio fără CD (lipsă iluminare fantă CD), adică cum ar trebui să aibă colegul. Mai jos e un RadioCD
                              Attached Files
                              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                              Comment


                              • #30
                                Scuze ca am creat atata agitatie...Am rezolvat problema in service...au spus ca au reinstalat softul....si acum e ok....
                                Multumesc mult pentru ca ati incercat sa ma ajutati...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google