Problemă pornire Logan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problemă pornire Logan

    Salutare prieteni, vreau să vă cer părerea în legătură cu o problemă aparatură la un Logan 2 al unui prieten. Loganul în cauză este anul 2012 cu motor 1.6 62kw. Prietenul acesta îl are de nou luat și până acum nu a avut nicio problemă tehnică cu el. De curând a început să aibe probleme cu pornirea in sensul că nu mai pornea din prima și se auzea doar țac, după care o lua. A mers o perioadă până a început să facă din ce în ce mai des. S-a dus la service și mecanicul a constatat că este bobina de vină însă nu a găsit nicăieri bobină nouă așa că a luat alt electromotor. Pe moment totul părea în regulă însă după ce a ajuns acasă a început să facă iar țac câteodată, mai rar dar tot face. Electromotor ul nou nu este Renault ci firma K-stark. A mai întâmpinat cineva acestă problemă?

  • #2
    Poate Logan I ph2, Logan II (10/2012 - 10/2020) nu a avut motorizarea aia.

    Demaror defect, presupunând că bateria e ok(pe tester dedicat nu pe ochiometru).
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

    Comment


    • #3
      Da, Logan 1 cred că este, motorul este sigur 1.6 și 62kw am văzut asta in certificat. Bateria este verificată, s-a pus și altă baterie de probă și tot așa face. După cum am spus electromotorul este nou.

      Comment


      • #4
        Verificati firele de masa intre motor-caroserie-baterie( sa nu fie deteriorate sau contacte oxidate), precum si bornele bateriei (contacte oxidate sau nestrinse). Doar o parere...

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google