Manetă ștergător cu temporizator

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Manetă ștergător cu temporizator

    Salutare,am văzut recent că pe logan 2 se poate monta manetă cu temporizator de pe clio 4.Aș vrea să știu dacă se poate monta plug&play sau trebuie activat ceva din soft.(Mcv Stepway 0.9 tce aprilie 2017)

  • #2
    Partea cu montajul si modificarea manetei (practic e o operatie de dezlipire a unui fir si una de lipire) o vedeti aici :

    Activarea/configurarea funcțiilor cu ddt4all - Actualizări | Pagina 2 | Dacianer.de

    E în germana, dar nu trebuie sa stiti neaparat limba, faceti exact ce se vede in videoclip

    Apoi partea cu ddt4all :
    Deoarece Generația 2 Dacia are aceeași platformă electronică (T4) ca Clio 4 și Captur, puteți moderniza maneta ștergătorului acestor modele (numărul piesei 255671163R) și puteți activa inelul intervalului. Poziția inelului intervalului determină intervalul ștergătorului atunci când maneta ștergătorului este poziționată în intervalul de glisare. Puteți activa inelul intervalului în UCH (T4_VS_BCM...). Sub Ștergător față, ștergător față - Configurare, setați parametrul "INTERMITTENT_RING_CF (-)" la "true" și apăsați "Trimite" pe dreapta. Fara aceasta operatiune variatia intervalului de glisare nu functioneaza, rămâne identică cu maneta originală.

    Asta e tot. Eu pe logan II 2018 am pus maneta de stewrgator de captur, deci are si optiune cu stergator spate , la mine e nefunctional, n-am incercat pe sandero II sau Duster care are stergator pe luneta, Eu nu am. Daca o sa ajut pe cineva cu Sandero II o sa vad, dar dupa videoclip cel putin pare ca merge. Sau daca face cineva sa ne spuna. Ce m-i s-a parut cel mai bun lucru este acel buton (practic butonul de sus, cel de CB care e impartit acum in doua : partea de sus pentru stergatoare, partea de jos pentru CB) care actionat duce la glisarea stergatoarelor o singura data fara a initializa si stropirea geamului cu lichid de parbriz.
    Am tradus in limba romana ddt4all, in original este :
    T4_VS_BCM...Front Wiper....Font Wiper - Configuration....."INTERMITTENT_RING_CF (-)" la "true" și apăsați "Send" pe dreapta....​

    Am pus su un atasament cu activarea intervalului cu ddt4all

    SPOR!!!
    Attached Files

    Comment


    • #3
      Mulțumesc mult!

      Comment


      • #4
        Eu am montat pe Sandero2 manetă cu inel de temporizare cu "AUTO" (asta am găsit SH pe olx). Am făcut modificările de pe forumul dacianer.de:
        am găurit placa cu circuite în locurile indicate
        am relipit firele.
        Funcția mi-a activat-o un user care are anunț pe dacia club).
        Maneta funcționează exact ca cea din videoclip + funcțiile originale pentru stergator lunetă si stropire lunetă. Când am lipit firele am ales să folosesc butonul de sus pentru CB și butonul de jos pentru ștergere cu impuls. Merge perfect din 2018.
        Last edited by 77sky; 28 January 2023, 22:12.

        Comment


        • #5
          Confirm, maneta cu temporizare variabila mi-am pus si eu de vreo 2 luni pe un Sandero 2017, foarte util, butonul de sus fiind folosit pentru a sterge o data parbrizul. Functioneaza si in timp ce ai temporizarea on, dar pe toate in afara de cea mai lenta viteza doar

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google