Activare pilot automat/limitator viteza

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Activare pilot automat/limitator viteza

    Salut, ma poate ajuta cineva cu pașii necesari care trebuie făcuți in DDT4ALL pentru activarea pilotului automat și limitatorului de viteza pentru un logan 2 (1.0 2019)?

    Multumesc!

  • #2
    Salut,
    Nu stiu daca trebuia deschis topic nou, despre Cruise Control in aceasta sectiune este un ditamai topicul de vreo 15 pagini aici: https://www.loganclub.ro/forum/forum...trol#post53953
    iar pe forum gasesti multe alte discutii \informatii despre asta atat pentru partea HW cat si SW in diferite alte topice.
    Daca ai partea HW atunci CC trebuie activat in soft atat in injectie cat si in TdB cu ajutorul programelor de diagnoza CLiP sau DDT si derivatele lor, iti atasez doar ca info (subliniez asta) cateva capturi cu mentiunea ca este bine de facut un back-up al configuratiei masinii in ambele programe (si mare atentie la configurarea din DDT a TdB-ului, in unele fisiere din bazele de date este data una implicita, trebuie sa coincida cu cea a masinii inainte de a se modifica pentru a evita mesajul Error, etc.)...
    Daca ai experienta cu aceste programe poti face modificarile, pe forumuri sunt multi useri care au facut asta (si poti sa gasesti multe informatii \experiente) dar sunt si cativa care au avut probleme pentru ca nu s-au informat bine \corect inainte, graba, neatentie, etc.
    Daca nu ai experienta in lucrul cu aceste programe poti apela la cineva care face aceste activari de functii, pana la urma suma nu este asa de mare, se poate face in siguranta, si iti sugerez asta.
    Toate cele bune!
    Attached Files

    Comment


    • #3
      Mersi frumos pentru informații.

      Comment

      Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google