Avertizor sonor depasire viteza.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Avertizor sonor depasire viteza.

    Buna la toti. Ajutati-ma va rog, daca e posibil, de setat/activat la dacia logan 2017 martor sonor daca depasesc viteza de 50 sau 60 km/h. Am asa optiune la Audi A4, mi-am setat din setarile MMI din salon si cand circul prin localitate si depasesc limita de 60 km/h se aude un sunet si imediat imi dau seama ca depasesc viteza legala prin localitate. Exact asa as vrea sa fac si la logan. M-am conectat cu ddt4all dar nu am gasit, poate eu nu stiu exact unde sa ma uit? Poate stie cineva si ma ajuta va voi fi recunoscator.

  • #2
    La Logan 2, eu stiu sa existe doar limitare de viteza, nu avertizare sonora. Dacă masina are, folosește limitatorul de viteza în oras.

    Comment


    • #3
      Asa este , insa initiatorul nu a precizat ce dotari \nivel de echipare are pe masina sa, iar pe langa RVLV si la MediaNav este avertizarea sonora de limita viteza (cand se depaseste limita de viteza legala) care poate sa fie oprita sau pornita, de fapt pe forum s-a mai discutat despre asta, au fost si cativa colegi care au “semnalat” acel “bipait” si nu stiau ce este, era tocmai aceasta avertizare de depasire limita viteza, atasat doar ca exemplu si cateva capturi din manualele de utilizare pentru X52.

      PS: iar referitor la ddt4all trebuie avut grija si atentie in lucrul cu acest program care este foarte puternic dar in acelasi timp destul de periculos (daca nu se intelege ce si cum si mai ales efectele, daca nu se urmeaza intocmai pasii, etc.), dar folosit in mod corespunzator poate sa fie util.
      Attached Files

      Comment


      • #4
        Buna, multumesc pentru raspuns. Scuze ca nu am precizat din start, un logan echiparea AMBIANCE, anul 2017, motor 0,9 TCE cu turbina (nu are GPL).
        Prin ddt4all am gasit ceva cu avertizare sonora viteza dar se activeaza daca depasesc 120 km/h si se reda un BEEP totodată se aprinde martor luminos "spirala" ca la diesel si sta aprins pana nu scade viteza sub 120km/h. Poate este posibil undeva de modificat de la 120 la 60 de ex., o sa mai caut si daca gasesc solutia o voi partaja aici.
        Mulumesc.

        P.S. nu a medianav, am instalat sistem audio pe androi + am schimbat firele si difuzoarele + vibroizolarea usilor fata si spate.

        Comment


        • #5
          In DDT2000 si derivatele sale in TdB este functia Overspeed_Warning_Present ce are optiunile 0 :Without overspeed warning ; 1 :With overspeed warning ; 2 :With overspeed warning India ; 3 :Not used dar si in CLiP sau derivatele sale este comanda CF160 = Alarma pentru supraviteza care schimba configuratia LC =Alarma pentru supraviteza din Fara in Cu.
          La masina mea ambele sunt 0 :Without overspeed warning respectiv Fara, ba mai mult si in MediaNav am avertizarea sonora pentru depasire limita viteza OFF, insa pe ecran (am un skin instalat) este afisata viteza vehicului care apare cu verde daca este mai mica sau egala cu cea legala si cu rosu daca este mai mare (la viteze mai mari chiar este si o mica diferenta intre vitezele de pe TdB si navigatie), consider ca este suficient si nu am nevoie de avertizare sonora pentru asta (am una pe scaunul din dreapta care “dipaie” la orice\ pentru orice ).
          Desigur ca peste toate acestea prioritare raman indicatoarele de viteza si chiar daca de multe ori am mai depasit limita legala cu vreo 15-20 km\h din 1987 de cand am permisul de conducere am “luat” doar vreo 3-4 radare si nu am avut nici cel mai mic accident, iar la unele masini detinute nici nu am avut vreo “avertizare”, nu o consider necesara si nici nu o voi activa la masina actuala, nici in TdB nici in navigatie.

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google