Logan 1.0SCE 2020 - pornire grea atunci cand sta in soare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Logan 1.0SCE 2020 - pornire grea atunci cand sta in soare

    Salutare tuturor si imi cer scuze daca mai exista post cu aceasta problema, de jumatate de ora mi-am facut contul. Acum 3 saptamani am cumparat, de la o ruda, un Logan MCV II SL Plus din 2020, motorizarea 1.0SCE cu 27.300km. Am fost in service, i-am facut o verificare completa pe parte mecanica+tester, valori ok la absolut tot. Am facut schimbul de ulei si filtre.
    Mentionez ca de 3 zile la prima cheie, DOAR DACA STA IN SOARE masina abia porneste, relantiul fluctueaza, daca apuc sa merg putin cu ea isi revine si merge perfect si pot sa o pornesc si de 10 ori ca o ia la sfert. Daca se face prima pornire undeva unde masina a stat la rece sau sa fie umbra, porneste normal, doar atunci cand sta in soare si doar la prima pornire, dupa mai multe ore de stationare, mai exact 8 ore cat sunt la lucru abia porneste… aveti idee ce sa fie? Nu arata nici o eroare pe tester.

  • #2
    Salutare!
    Nu garantez ca este solutia optima, dar incearca sa scoti busonul de la benzina si sa il pui inapoi. Apoi ii dai cheie si vezi cum e..

    Comment

    Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google