Eroare P0420 - Catalyst System; Bank 1: Efficiency Below

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by CostiC View Post
    Va salut!
    Scurt istoric... Am schimbat catalizator pe la 40000 km in garantie , dupa care dupa aproximativ 60000 km a apartut iarasi eroarea mentionata de voi aici. Putin frustrat , dar m-am impacat cu ideea ca poate doar la mine se pot intampla chestii de genul, sa ai de 2 ori aceeasi problema. In final m-am hotarat sa comand Solutie curatare sonda lambda si catalizator
    PROTEC OXICAT 375ml​ 2 flacoane. Cu inima indoida am folosit primul flacon, si mult mai lejer al doilea.Am folosit un flacon la un plin de benzina extra 99 de la Petrom.

Am mai facut urmatoarele:
    - Am mers sportiv, in sensul in care am tinut turatiile la 3000-3500 indiferent de mediul de condus (urban / extraurban)
    - Am folosit cele 2 flacoane succesiv.
    Pana acum:

- dupa aproximativ 6000 km martorul de bord nu s-a aprins ( sper sa nu se mai aprinda)
    - Masina pare mai "nervoasa" , dar aici cred ca sunt subiectiv, nu am testat valoric ca sa pot spune o opinie profesionista.

Cam atat despre acest aditiv.
    A durat exact 4 luni si 8500 de km si s-a reaprins martorul. am gasit ceva catalizatoare AM pe la 1500 de lei dar inca sunt in dubiii. revin cu o poza de tester cat de curand.....

„Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

Comment

Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google