Salut tuturor sunt nou pe aici am și eu un logan 1.0 tce gpl fabrica am oscilații la relanti pe benzina. Au fost schimbate clapeta acceleratie și capac culbutori bujii și și fise face la fel o îndrumare sau ceva
Oscilati relanti
Collapse
X
-
CAUZE POSIBILE:
1. vaporizator fisurat;
2. plămân vaporizator fisurat;
3. încărcare pilotată a bateriei - alternatorul este în sarcină On/Off;
Pentru a testa 1 și 2 oprește GPL din robinetul de siguranță de la rezervorul de GPL și observă comportamentul.Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 1
-
Salut Oliver19 si bun venit in aceasta comunitate.
Daca doresti poti sa oferi mai multe informatii despre masina de exemplu an de fabricatie, km parcursi, ce s-a mai facut sau nu, etc., dar si despre problema, de exemplu cand se manifesta, cu motorul rece sau cald, tot timpul sau aleator, daca in injectie sunt sau nu coduri de eroare (active, intermitente, memorate), ce alte verificari au fost facute, etc. ... pentru ca ralantiul oscilant poate avea mai multe cauze (tinand cont si de GPL) si NU doar una, iar fara alte detalii necesare cred ca este greu ca cineva pe forum sa te ajute concret (inclusiv sa precizeze cauza exacta).Last edited by Gil26; 1 day ago.
- Likes 1
Comment
Comment