Am un logan 2 din 2014 si doresc sa va intreb daca stiti vreun site unde as putea vedea toate piesele din logan cu part number dupa codul vin.
SITE identificare parti componente logan
Collapse
X
-
Eu am folosit catcar.info. Alegi Logan2/Sandero2 și apoi tipul masinii tale (pentru mine este B8MA, B este cod pentru Sandero din semnatura). Nu poți introduce VIN pe site, dar referințele sunt cam aceleași la toate modelele, odată ce selectezi caroseria corecta (L8MA sau L8M1 de exemplu - L este codul Logan).
Cu referințele găsite pe site, eu am putut sa comand carenajele și plasticele din spatele barei fata (intre bara față și radiator).
- Likes 2
-
Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.
- Likes 3
Comment
-
Despre aceste doua site-uri s-a mai discutat in acesta sectiune, doar ca exemplu un post din 2019 in topicul “Coduri Piese Logan 2” https://www.loganclub.ro/forum/forum...-piese-logan-2
sau celalalt:Originally posted by eastcowboy View Post
cu mentiunea ca am refacut link-urile (la vremea aceea erau valabile) cu trimitere la pagina principala, plus ca atunci se putea introduce seria VIN iar cautarea se facea automat, apoi s-a renuntat la asta si trebuie introduse datele de cautare manual functie de caracteristicile masinii asa cum bine a detaliat si bogdanmardareOriginally posted by eastcowboy View Post
Ulterior aceste doua site-uri au mai fost oferite de diferiti colegi in alte cateva posturi din diferite topicuri din aceasta sectiune.
- Likes 1
Comment

Comment