Originally posted by Ady F
View Post
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
- ora 9 dimineață m-a sunat consilierul de vânzări și mi-a zis ca totul e ok și ca pot ridica mașina.
- ora 14 mă duc iau hârtia cu restul de plata de la dealer și o plătesc la BRD și mă reîntorc la dealer cu dovada plății.
- ora 15:30 plec cu mașina de la dealer.Last edited by MihaiiahiM; 28 June 2016, 21:56.sigpic
Comment
-
Salut dragi colegi!
Fiind la prima mea masina,as dori cateva informatii,daca se poate.
Am platit avansul de 5% pe data de 21-06-2016 pentru un Logan laureate 1.5 dci 90 CP full option(in afara de scaune imbracate in piele).
Pe data de 27-06-2016 am platit restul de bani + accesoriile "lipsa" din dotarea masinii,(alarma,cotiera,covorase interior,aparatori noroi fata-spate,antifurt roti,tava portbagaj).
Dealerul mi-a spus ca saptamana asta imi voi putea lua masina(ma va suna el) dupa ce vor monta si accesoriile "lipsa".
Intrebarea mea este:
- ce acte voi primi de la dealer cand voi ridica masina si ce pasi trebuie facuti pentru a putea circula?
Multumesc anticipat!Last edited by Old Driver; 28 June 2016, 23:17.Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic
Comment
-
Spor la treaba! Sa meargă lucrurile bine.
De la dealer primești mașini, fisa de recepție, asigurarea și dovada pentru numere. Cartea de identitate a mașinii și factura le vei primi peste ~ o săptămână. Numerele roșii și asigurarea pe jumătate de an costa ~500lei (îi plătești separat)
Ăsta e tot, pleci cu mașina pe roti.Last edited by MihaiiahiM; 28 June 2016, 23:19.sigpic
Comment
-
Multumesc mult Mihai,pentru lamurire.Originally posted by MihaiiahiM View PostSpor la treaba! Sa meargă lucrurile bine.
De la dealer primești mașini, fisa de recepție, asigurarea și dovada pentru numere. Cartea de identitate a mașinii și factura le vei primi peste ~ o săptămână. Numerele roșii și asigurarea pe jumătate de an costa ~500lei (îi plătești separat)
Ăsta e tot, pleci cu mașina pe roti.
Numai DRUMURI BUNE!Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic
Comment
-
-

Nu dacia.
Comment