Carte identitate Dacia Logan ll
Buna,sunt proaspat posesor de Logan ll 1.0 SCE.Astazi dupa 2 sapt de la livrare mi-a sosit si cartea de identitate a auto.Avea folia RAR aplicata (RAR-ul nu percepe nici o taxa) insa dealerul mi-a cerut 50 ron.Este normala aceasta taxa?Drumuri bune
Buna,sunt proaspat posesor de Logan ll 1.0 SCE.Astazi dupa 2 sapt de la livrare mi-a sosit si cartea de identitate a auto.Avea folia RAR aplicata (RAR-ul nu percepe nici o taxa) insa dealerul mi-a cerut 50 ron.Este normala aceasta taxa?Drumuri bune

) entuziasmat tare, (mi-am luat deja si odorizantul pentru masina) ma duc sa ridic masina. Platesc contravaloarea numerelor rosii, inchei polita RCA, si astept masina sa fie gata (spalare sa-i puna presuletele, alarma si ce am mai comandat). Cand dupa vreo 40 de min- o ora de asteptat..surpriza masina are blocul ABS defect si nu se poate elibera!?! zic WTF? daca nu aveau baietii de montat alarma aparatori de noroi etc...o luam fara frane? secunda 2 sunat la dacia...vocea clientului...astepta 15 min pe hold... ca au preluat plangerea si o sa-mi ofere solutii...eu acum ciunga in par nu am....sau asa sper

Comment