Sonykel, am platit un avans de 5% in 11.04, acum dupa procesarea dosarului Rabla trebuie sa achit diferenta. Intamplator, ieri am sunat si mi a fost comunicat termen de livrare 15.09. Astazi am fost sa ridic acest aviz si am avut un nou soc termenul s a mai dus cu 10 zile mai departe. Am sunat din nou la VC si...nu stiu nimic. Comercialul Dacia este de vina. Niste jeguri umane...
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
@Sfet
Ce diferenta trebuie sa achiti?
Nu trebuie sa mai platesti nimic pana la livrarea masinii.
In cazul meu, la prima masina m-a chemat dealerul am vazut masina si dupa acea am platit diferenta.
La asta noua la fel, am platit 5 la suta si restul cand vine masina. Amandoua luate prin programul rabla.
Comment
-
Dupa primul telefon in care am aflat cu surprindere ca masina are termen de livrare pe 17.08 si ca ar intra in fabricare pe 5-7august, ieri am sunat din nou si am solicitat livrarea pe email, mi-au comunicat ca vor verifica termenul din nou si imi vor trimite un email.Originally posted by SoNyKeL View PostAm sunat din nou astăzi, doream să aflu seria motor și de ce durează comandă 5luni.
Avansul a fost dat pe 18.05 si cei de la dealer au zis ca ca va fi livrată pe 19.09, cei de la Vocea Clientului mi-au comunicat astăzi ca data de livrare va fi 17.08
Deci eu pe cine mai cred? Există vreo șansă să-i fac pe cei de la dacia să îmi comunice in scris(eventual un e-mail) ca termenul de livrare este 17.08 ? Au vreo adresă de email la care răspund?
Astazi am sunat iarasi , o duduie fff aeriana, a da ca va colega mail, ca ii comunic , ca da da apare aici termen fabricare 2august.
Ma gandesc sa mai dau vreo 5telefoane si maine dimineata cand ma trezesc poate e deja masina in parcare gata inmatriculata

sigpic
Comment
-
@SoNyKeL
Astia de la Dacia au oprit o echipa, special ca sa fabrice masina ta, mie mi-au spus clar ca in luna August nu se lucreaza,se fac doar operatii de intretinere si revizii la liniile de montaj.
Cine stie, poate pe mine m-au mintit, dar am vazut ca si altii zic acelasi lucru pe forum.
Comment

) aoleooo
Comment