Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Tin minte la Logan 1 foarte multi asteptau motorul de 1.6-16v si se intreceau in aprecieri favorabile. Dupa ce acesta a aparut tot 1.4 a ramas pe primul loc la vanzari urmat de 1.6-8v.
- Likes 1
-
Greu, foarte greu de crezut ca o altfel de Dacie in afara de Duster (daca nu luam in calcul Lodgy si Dokker) va primi 1,3 TCe. Motorul de intrare in gama va fi 1.0 SCe iar celelalte doua 1.0 TCe si 1,5 DCi.
Singurul care ar putea avea 1,3 TCe ar putea fi Sandero Stepway dar astfel ar putea deveni poate periculos pentru vanzarile Capturului. De fapt, la acest moment, nici macar nu exista informatii despre viitoarea existenta a unui Sandero Stepway 3.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Pe noua generație, pe care o vor lansa în curând, vor umbla clar la motorizari, acum ramane de vazut ce motoare vor primi noile modele
Leave a comment:
-
Stii tu ca pun motorul de 1.3 pe Sandero?Eventual 1.0Tce cu putin peste 100 cp..
Leave a comment:
-
Sunt curios ce varianta de putere vor alege pentru motorul de 1.3 pentru Dacia, mai exact pentru Sandero Stepway care ma intereseaza pe mine. Pina acum sunt foarte multumit de 1.5 diesel, am 80000 km si merge ceas, o sa trebuiasca sa fie ceva deosebit sa ma convinga sa trec la benzinarul de 1.3.
Leave a comment:
-
Am primit eu,dar nu am fost sunat de dealer,M-am dus eu peste el ca mai aveam ceva de lăsat la dosar și din fericire dosarul meu era deja trevut in sistemul lor.
Am lăsat și rabla la Remat. Am fost primul,a durat 10 minute tot. Din ce mi-au zis domnii de aco,de luni o sa fie groaznic.
La fisc și la radiat nu am mai ajuns la timp. Am făcut programare la radiat și abia joi mi-a făcut programare.(fiind primul cu rabla din brasov)
- Likes 1
Leave a comment:
-
Pot sa te asigur ca, daca 1,4 Mpi te-a multumit, 1,0 Sce e mult mai fasnet, mai nou, mai modern si la fel de ieftin la intretinere. F rau ca nu se mai regaseste in oferta, restul, sunt povesti.(nu dati cu pietre)In alte postari pe acest forum ,l-am comparat cu 1.4MPI pe care inca il am la masina veche.Nu sunt dezamagit ,daca se va dovedi si fiabil in timp.
Cred ca Dacia/Renault ar fi reusit sa ii adauge un 15-25 Nm in plus la cei 97(parca) ,10-15CP in plus la cei 73-75 si sa-l faca sa se incadreze si la normele de poluare actuale(asta poate mai greu)
In acest caz motorul ar fi fost mai mult ca perfect pt gama lui ,dar cred ca nici nu au vrut pt ca isi canibalizau singuri 0.9 Tce.
Cu respect ,va doresc drumuri bune si masini ...fericite !
Leave a comment:
-
Salutare.... a primit cineva nota de înscriere de la dealer.
multumesc..
Leave a comment:
-
Am raspuns in postul meu la observatia lui abc care spunea ca a disparut din configurator SL B&W.PS si ce ti se pare asa de WOW la motorul ala? Este un motor nepotrivit chiar si pentru Logan. Daca ai 50-70 de ani si mergi cu masina doar in weekend pana la piata, da...cred ca este potrivit.
Dotarile full de pe fosta SL B&W se regasesc acum (cu ceva elemente in plus) pe noua SL Techroad.Am bolduit ,ca diferenta ,ca echiparea 1.0 nu mai e disponibila.Cel putin pt mine a contat.
Calculul meu a fost simplu doream o masina noua cu toate optiunile care sa NU treca de 10000 euro(chiar daca puteam sa dau pana in 12600 pe o Skoda Rapid-de ex) Asta era limita autoimpusa de buget.Folosesc masina pt mers la serviciu(drum scurt) ,utilitati zilnice ,iesiri in weekend si 1-2 concedii pe an drumuri ce depasesc 1000 / 2000 km si retur. Apropo , am 43 ani !
Cred ca pacatul celor de la Dacia consta in faptul ca nu poti customiza masina asa cum poti face de ex la Skoda asta pt cei care vor maximum de optiun ,dar un motor mai putin potent(treaba asta e legata de logistica de lowcost)
N-am spus niciunde in postul de mai sus ca motorul e ''WOW''.
Pt mine a reprezentat un compromis intre dorinte/posibilitati financiare/pret/optiuni si accesorii suplimentare si suma maxima pe care as fi dat-o pe orice masina NOUA .
In alte postari pe acest forum ,l-am comparat cu 1.4MPI pe care inca il am la masina veche.Nu sunt dezamagit ,daca se va dovedi si fiabil in timp.
Cred ca Dacia/Renault ar fi reusit sa ii adauge un 15-25 Nm in plus la cei 97(parca) ,10-15CP in plus la cei 73-75 si sa-l faca sa se incadreze si la normele de poluare actuale(asta poate mai greu)
In acest caz motorul ar fi fost mai mult ca perfect pt gama lui ,dar cred ca nici nu au vrut pt ca isi canibalizau singuri 0.9 Tce.
Cu respect ,va doresc drumuri bune si masini ...fericite !
Leave a comment:
-
Pe Golf nu mai exista aspirat. Acel motor este 1.0 TSI in varianta de 85 de cai!Originally posted by panselin4 View Post- de exemplu pe golf, o masina mai grea ca loganul ,motorul entry este tot de 1 litru aspirat, cu 85 cai
Doar Polo mai are aspirat de 1 litru in 65 si 80 de cai.
Last edited by DannyMC; 12 April 2019, 11:47.
- Likes 1
Leave a comment:

Leave a comment: